Jump to content

Recommended Posts

REGULAMENT ADMINI:

1. Nici un admin nu are dreptul sa înceapa certuri pe server sau sa foloseasca comenzi pe alti admini fara motiv întemeiat, exceptând cazuri în care un admin abuzeaza de comenzi în mod absurd (remove)

2. Un admin nu are dreptul sa foloseasca comenzi grave asupra jucatorilor care respecta jocul. (sanctiuni în functie de gravitatea greselii)

3. Votul se da în ultimele 5 minute ale hartii, si va contine minim 2 harti

4. Adminul are obligatia sa viziteze forumul pentru a raspunde cererilor de admin/unban (cu PRO/CONTRA incluzând si motivul alegerii), sau sa raspunda reclamatiilor în mod corespunzator cu motivul respectiv

5. Adminul are obligatia de a-si anunta pe forum absenta unei anumite perioade (remove)

6. Este interzis abuzul de comenzi (amx_say, amx_csay, amx_tsay, amx_slap, amx_slay, amx_kick). Comenzile amx_say amx_csay, amx_tsay se folosesc doar pentru diverse anunturi de maxim 3 ori nu pentru conversatii (-1 grad)

7. Adminul este obligat sa tina cont de anunturile jucatorilor pe u@ cu privire la posibilii codati, acesta se va pune spectator si se va uita pe jucator facand demo/poze înainte de a aplica comenzi (-1 grad/remove în functie de gravitatea greselii)

8. Adminul este obligat sa aduca dovezi în cazul unei reclamatii/cereri unban pe forum pentru comenzile aplicate jucatorilor care au primit pika/ban permanent (-1 grad/remove)

9. Adminul are obligatia sa schimbe numele unui jucator doar daca este obscen sau face reclama prin acel nume altor servere

10. Toti adminii au obligatia atunci când fac poze sa astepte 3-5 minute pozele inainte de a aplica comenzi pe jucator pentru ca nu toti au internet de mare viteza sau calculator rapid (-1 grad)

11. Adminul este obligat sa dea gag pentru limbaj inadecvat al jucatorilor pâna la 5 minute, iar pentru injurii grave si în mod repetat ban 10 minute. Nu se va da direct ban pentru limbaj sau amenintari (-1 grad)

12. Nu stresati furienii cu privire la bomba decât atunci când considerati ca nu mai este timp sa o planteze (exemplu: daca în ultimele 15 secunde furienii stau fara sa încerce plantarea bombei)

13. Adminul este obligat sa se uite si dupa jucatori codati, nu doar sa stea la joc aratând lipsa de interes fata de accesul care il are (-1 grad)

14. Nu influentati deciziile colegilor cu privire la cereri admin sau reclamatii fiecare îsi spune punctul lui de vedere (riscati warn)

15. Orice admin(nu conteaza gradu) nu are voie sa înjure pe server, nu conteaza ca e pe u@ sau pe chatul normal (-2 grad)

16. WarGods nu este permis în serverul nostru [Numai Fondator a permis să ceară WarGods] (-2)

17. La câmpul "Ai citit regulamentul?" vei scrie: "NOPE"

 


REGULAMENT PENTRU TOTI JUCATORII [FURIEN / ANTI FURIEN]:

1. Este interzis jucatorilor sa foloseasca un limbaj indecent sau sa comenteze fara motiv întemeiat la decizia adminului (gag 3min / ban 10 min)

2. Este interzis retry-ul pentru a scapa de gag, sau pentru a schimba echipele (ban 10 de minute)

3. Este interzisa folosirea hack-urilor (coduri) de orice fel (pika+ban permanent)

4. Este interzis folosirea developer 1/ fps_override 1/ strafe hack/cfg-uri cu scripturi precum no-recoil/silent aim (pika+ban permanent)

5. Jucatorii sunt obligati sa anunte pe say_team@ ( adica u@) nereguli pe server cu privire la anumiti jucatori (gag 3 min)

6. Nu aveti voie sa va folositi de buguri în avantajul vostru precum arme la furien, 2 arme la anti-furien etc (slay/ban 10 min)

7. Nu insistati aiurea cu schimbarea hartii ca nu va convine voua, sau nu o cunoasteti. (gag 3 min)

8. Este interzis jucatorilor sa stea afk pentru a tine slotul ocupat (warn / kick)

9. Este interzis spamul pe u@, nu abuzati de u@ (kick/ban 5-10 minute)

10. Daca sunteti de parere ca un admin procedeaza gresit faceti reclamatie(plangere) pe forum prezentand dovada, nu va certati pe server cu el(gag 3 min/kick)

11. Daca nu este admin pe server un jucator poate face demo la nereguli (folosind comanda "record numele jucatorului" în consola) demo îl gasiti în folderul cstrike sub numele care l-ati pus în consola. Nu uitati sa luati ip (amx_showip) si time.

 

REGULAMENT ANTI FURIEN (CT):

1. Nu aveti voie sa va urcati pe textura hartii ( sus pe harta)- (slay/kick/ban 10 minute)
2. Nu aveti voie sa campati- (slay/kick/ban 10 minute)


CAMPUL se aplica doar la antifurieni(CT) si este atunci cand un jucator se pune într-un anumit loc si asteapta furienii mai mult de 5-7 secunde.

ATENTIE @ CAND NU ESTE CAMP:
 
Cand un CT este atacat de furieni si el încearca sa scape de ei sau trage în ei nu este camp.
Cand un CT sta pe loc si trage în furien nu este camp.
Cand un CT se urca pe o cutie sau se duce într-un colt sa îsi încarce arma nu este camp.

 
3. Nu aveti voie sa folositi silent walk (shift) decât când vreti sa evitati he-urile puse pe motion - (slay)
ATENTIE !!! Nimeni nu este obligat sa intre în he-urile puse pe satchel pentru a muri.
 

Daca un he este pus pe motion, un CT poate merge pe silent walk(shift) pentru a evita sa explodeze acel HE
Daca sunt puse unul sau mai multe he-uri pe satchel poti sa mergi pe alt traseu pentru a evita explozia lor
Daca nu exista alt traseu care sa îl urmezi pentru a evita he-urile puse pe satchel te poti întoarce, însa cautati sa nu faceti camp.( exemplu @ dust2x2 mergi lung si la intrare tunel ai he pe satchel- pentru ca nu ai intr-o sa mergi pe alt traseu te poti intoarce sa mergi pe la scarita)

 
 
4. Nu aveti voie sa faceti turn back(tb) sau camp zone- (slay/kick/ban 10 minute)


CAMPZONE- este atunci când un CT se învarte în aceeasi zona( spre exemplu pe dust2 in X1 el se duce scara se întoarce în X - se duce lung, se întoarce în X si tot asa si pe alte harti), presupun ca stiti si voi ce e aia o zona sa va dati seama când se învarte un CT in aceeasi zona


TURN BACK (tb)- Asta e motivul pentru care cei mai multi admini dau slay asa ca ar trebui lamurit pentru toata lumea ce înseamna asta. TurnBack-ul este atunci când un CT se întoarce într-o zona în care a fost deja fara sa fie atacat de nici un furien pe acelasi traseu pe care plecase, asemanator cu camp-zone. (exceptie este atunci cand un CT este nevoit sa se întoarca din cauza he-urilor puse pe satchel care îi blocheaza drumul, neavând pe unde sa ocoleasca.


ATENTIE !!! @ Când nu este TurnBack / camp-zone
 
Turn back nu este atunci când în timp ce un ct merge în fata acesta întoarce mouse-ul sa se uite si în spate daca vine un furien
Turn back nu este atunci când un furien te ataca si tu te opresti din mers sa tragi in el
Turn back nu este atunci când te întorci distanta mica dupa furien sa tragi in el
Turn back nu este atunci când ai vazut un furien ca s-a bagat dupa o cutie sau dupa o usa si tu te întorci distanta mica sa tragi în el. (de exemplu daca te întorci dupa un furien pe care l-ai vazut dupa o usa sau dupa o cutie nu este turn back daca îti vezi de drum apoi fara sa faci camp)
 


REGULAMENT FURIEN (TERO): 
 
- Sunt obligati ca pâna la final de runda sa planteze bomba sau sa omoare toti inamicii- (slap/slay)
- Nu este voie sa puneti mai mult de 1 he-uri unde ati plantat bomba - (kick)
- Bomba poate fi plantata în ultimele 60 de secund

 

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...