Jump to content

[RF-Sport] Marocul îl neutralizează pe Modric și remizează cu Croația, scor 0-0.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-23T11:11:38-06:

Vicecampioana mondială Croația și starul Luka Modric și-au început parcursul la Cupa Mondială din 2022 din Qatar cu o remiză dezamăgitoare fără goluri (0-0) în meciul cu Marocul, de la Al Khor, din 23 noiembrie 2022.

Vicecampioana mondială Croația și starul Luka Modric și-au început parcursul la Cupa Mondială Qatar-2022 cu o remiză dezamăgitoare fără goluri (0-0) în duelul cu Marocul, de miercuri, de la Al Khor.

Această repartizare a punctelor a deschis bătălia în grupa F, care este completată de Belgia și Canada.

Egalul dintre croați și marocani pe stadionul Al Bayt, care duminică a fost scena deschiderii Cupei Mondiale, este al treilea 0-0 înregistrat în acest turneu, după Danemarca-Tunisia și Mexic-Polonia.

Modric, în vârstă de 37 de ani, a ajuns la a patra sa Cupă Mondială, dar nu a putut sărbători cu o prestație remarcabilă, împotriva unui adversar ordonat.

"A fost un meci foarte dificil. Cred că pe măsură ce turneul avansează, vom fi mai buni și vom arăta o altă față", a spus jucătorul lui Real Madrid după meci.

A fost revenirea Croației și a vedetei sale la cel mai important turneu din fotbal, la patru ani după ce a făcut istorie cu vicecampioana Rusiei-2018 și finala pierdută în fața Franței cu 4-2.

Croația își taie astfel linia bună. El a câștigat ultimele cinci meciuri, dintre care patru oficiale, în UEFA Nations League, unde a reușit să-și câștige grupa și să se califice în "Final Four-ul" care va decide campioana în iunie 2023.

Marocul, pe de altă parte, obține un rezultat plin de speranță împotriva uneia dintre echipele importante din Europa. Este a șasea sa apariție la o Cupă Mondială, dar anterior a reușit să depășească doar faza grupelor într-una singură, în Mexic-1986.

"Întreaga echipă a jucat un meci excelent. Am alergat mult, ne-am luptat unii pentru alții și asta contează. Este un punct valoros, împotriva unui adversar care nu este doar oricine. Nu ne-a lipsit prea mult să-i batem. Trebuie să continuăm să jucăm așa cum am făcut-o astăzi", a declarat mijlocașul marocan Selim Amallah.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...