Jump to content

[RF-Sport] Căderea Argentinei face ca Brazilia să reflecte, spune Tite.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-23T09:54:27-06:

Înfrângerea surpriză a lui Lionel Messi în fața Argentinei la debutul său în Qatar a dat Braziliei, o altă favorită la titlu, reflectând asupra dificultăților și presiunilor de la Cupa Mondială, a declarat Tite pe 23 noiembrie 2022.

Înfrângerea surpriză a lui Lionel Messi în fața Argentinei la debutul său în Qatar a oferit Braziliei, o altă favorită la titlu, reflecție asupra dificultăților și presiunilor de la Cupa Mondială, a declarat miercuri Tite.

"Servește ca o analiză, ca o reflecție. Nu există măreție sau facilități mai mari sau mai mici" pentru a învinge orice echipă, a declarat antrenorul brazilian într-o conferință de presă la Doha.

"Poate că acesta este marele aspect: nu există semne sau etichete. Fiecare țară are mândria de a da tot ce are mai bun", a adăugat el.

Pretendentă puternică la titlu la prima Cupă Mondială arabă, Argentina a pierdut, marți, cu scorul de 2-1, în debutul său la Cupa Mondială în fața Arabiei Saudite, compromițând trecerea sa în fazele eliminatorii.

Brazilia va debuta joi împotriva Serbiei pe stadionul Lusail (ora locală 22:00, ora 19:00 GMT), într-un meci corespunzător Grupei G. Camerunul și Elveția completează această zonă.

"Jocurile au o componentă emoțională foarte puternică, debutul cu atât mai mult datorită așteptărilor pe care le generează, este uman. Acest lucru poate interfera cu așteptările cu privire la ceea ce se întâmplă în joc", a spus el.

"Suntem în cel mai mare turneu din lume, cu cei mai buni sportivi din lume, probabil cu cea mai mare vizibilitate a unui sport din lume. Dar trebuie să fim ceea ce suntem, să ne păstrăm esența", a spus el.

Tite, care nu a dat niciun indiciu despre unsprezecele care se vor alinia, va juca a doua sa Cupă Mondială în fruntea campioanei de cinci ori, după ce a dus la zero în sferturile de finală ale Rusiei-2018, unde a pierdut în fața Belgiei (2-1).

Conduși de Neymar, aceștia își vor căuta al șaselea titlu mondial, primul din 2002 încoace.

"Avem presiune, dar și liniștea sufletească de a ști despre oportunitățile care apar în viață, din care visarea face parte. (Campion mondial cu Pele în 1970) Tostão vorbește despre asta: că visul este bun, așa că visăm să facem o Cupă mare și să fim campioni", a spus el.

"Și dacă nu ne-am prins, cel puțin (să fie calm pentru) care au dat tot ce avem mai bun. O singură echipă va fi campioană, dar trebuie să ai simțul și naturalețea pentru a recunoaște că alte echipe mari caută acest obiectiv. Presiunea este inevitabilă", a spus el.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...