Jump to content

[RF-Sport] Memo Ochoa, foarte motivat să înfrunte "magia" lui Messi.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-24T14:28:54-06:

"Suntem pregătiți să concurăm și să ne arătăm fața. Messi are acea magie, nu poate face nimic și de la un minut la altul să rezolve și să înscrie un gol", a spus portarul mexican. 

Portarul Mexicului, Guillermo Ochoa, spune că se simte foarte motivat înaintea meciului de sâmbătă de la Cupa Mondială cu Argentina, în care va înfrunta "magia" lui Lionel Messi.

Ochoa, care joacă la cea de-a cincea sa Cupă Mondială, a fost eroul Mexicului marți, când a oprit un penalty din partea atacantului polonez Robert Lewandowski pentru a-și ajuta echipa să egaleze în debutul în Grupa C din Qatar.

Echipa sa ar putea surprinde și elimina favoriții Argentina dacă vor obține toate cele trei puncte și un alt rezultat, după ce sud-americanii au suferit o înfrângere surprinzătoare cu 2-1 în fața Arabiei Saudite.

"Suntem pregătiți să concurăm și să ne arătăm fața. Messi are acea magie, nu poate face nimic și de la un minut la altul să rezolve și să marcheze un gol", a declarat joi reporterilor jucătorul de 37 de ani.

"Va fi o provocare frumoasă. Că va fi foarte complicat, da, dar ce scenariu mai bun decât o Cupă Mondială împotriva unuia dintre cei mai buni fotbaliști din istorie din lume, Messi, dacă nu chiar cel mai bun".

Căpitanul Mexicului nu se sfiește să se ferească de provocări, iar sâmbătă va fi scenariul ideal pentru a se testa cu cei mai buni, a spus el.

"Nu-mi place de el: «Nu vreau să joc împotriva unora pentru că e atât de greu». Nu, dimpotrivă, vreau să joc împotriva lor la o Cupă Mondială. Vreau să joc un meci bun și să-i bat", a spus Ochoa.

Mexicul se va confrunta, de asemenea, cu actualul lider al grupului, Arabia Saudită, miercurea viitoare.

fase-de-grupos-qatar.jpeg-7313.html

Faza grupelor cupei mondiale din Qatar 2022 are loc în perioada 20 noiembrie - 2 decembrie. Echipa națională a Mexicului se află în Grupa C cu Argentina, Polonia și Arabia Saudită. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...