Jump to content

[RF-Sport] O mândrie, "să fii primul jucător care marchează în cinci Cupe Mondiale": CR7.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-24T14:02:34-06:

Cristiano Ronaldo s-a declarat "mândru" că a devenit primul jucător care a marcat cel puțin un gol în cinci Cupe Mondiale diferite, pe 24 noiembrie 2022.

Cristiano Ronaldo s-a declarat "mândru" că a devenit primul jucător care a marcat cel puțin un gol în cinci cupe mondiale diferite, joi, în cadrul unei scurte conferințe de presă de două minute în care a evitat să se refere la plecarea sa de la Manchester United.

"A fi primul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale este un lucru care mă face foarte mândru", a declarat starul portughez, autorul unui gol din penalty împotriva Ghanei (3-2) în primul meci al Portugaliei de la Cupa Mondială din 2022.

"Este un moment frumos, a cincea mea Cupă Mondială, am câștigat și am început pe piciorul drept. Este o victorie foarte importantă, știm că câștigarea primului meci este crucială", a adăugat el.

Dar căpitanul portughez a răspuns doar la o întrebare din partea presei, care a vrut să-și cunoască starea de spirit după acel gol istoric marcat la doar două zile după anunțul divorțului său de Manchester United.

"Cel mai important lucru a fost ca echipa să câștige. Capitolul este închis. Am început bine, am câștigat, am reușit să-mi ajut echipa. Orice altceva nu contează", a driblingat tânărul de 37 de ani, oficial pe piață, înainte de a mulțumi presei și de a se îndepărta de microfoane cu aceeași viteză a tinereții sale pe teren.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...