Jump to content

[RF-Sport] Uruguay are cele mai bune opțiuni, dar remizează cu Coreea de Sud, scor 0-0.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-24T10:27:14-06:

Echipa națională de fotbal a Uruguayului nu a reușit să rupă rezistența Coreei de Sud și nu a putut trece de o remiză fără goluri în debutul său în Grupa H a Cupei Mondiale din Qatar, pe 24 noiembrie 2022.

Echipa de fotbal uruguayană nu a reușit să rupă rezistența Coreei de Sud și nu a putut trece de o remiză fără goluri, joi, în debutul său în Grupa H a Cupei Mondiale din Qatar, într-un meci în care a dat două șuturi în posturi.

Într-un meci disputat în fața a 40.000 de fani, Coreea a propus încă de la început un meci de înaltă presiune care a împiedicat Uruguayul să gestioneze mingea confortabil și a făcut jocul lipsit de strălucire.

Uruguayenii au găsit spații în două ieșiri rapide după ce au recuperat mingea în teren de care atacantul Darwin Núñez nu a putut profita.

După aceste două supravegheri, Coreea s-a retras pe teren, iar Uruguay a reușit să controleze mingea uneori, cu care meciul a fost echilibrat, iar echipele au distribuit abordările arcurilor.

Coreea a ratat o șansă bună de a deschide scorul în minutul 33, când Hwang Ui-jo a fost în fața porții lui Sergio Rochet și a ridicat șutul peste bara transversală.

Uruguay a răspuns în minutul 42 cu o lovitură de cap a căpitanului veteran Diego Godín, care a lovit unul dintre stâlpii golului coreean, după o lovitură de colț executată de Federico Valverde din sectorul drept.

În etapa a doua, echipa sud-americană și-a însușit mingea cu pasa minutelor împotriva unui adversar care s-a apărat mai aproape de zona sa și a închis drumurile spre poartă.

Roș-albaștrii, care au încercat cu șuturi de la distanță, au fost aproape să rămână cu victoria în minutul 89 printr-un șut al lui Valverde care a lovit unul dintre stâlpi.

Luni, pentru a doua zi a fazei grupelor, Uruguay va juca din nou împotriva Portugaliei, în timp ce Coreea de Sud va înfrunta Ghana.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...