Jump to content

[RF-Sport] Brazil bate Suiza cu 1-0; intră în turul doi.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-11-28T13:57:59-06:

În timpul meciului din Grupa G dintre Brazilia și Elveția, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, pe stadionul Ras Abu Aboud, din Doha, Qatar, pe 28 noiembrie 2022.

Deși fără Neymar, Brazilia a deschis cu un gol de la Casemiro ușa fazelor eliminatorii după victoria cu Elveția (1-0), de luni, cu câteva ore înainte ca Portugalia lui Cristiano Ronaldo să încerce să calce pe urmele Canarinha împotriva unui Uruguay care i-a eliminat deja la Cupa Mondială din Rusia din 2022.

Înainte de meciurile de luni, o singură echipă reușise combinația potrivită de rezultate pentru a trece de rundă, Franța lui Kylian Mbappe, campioana mondială en titre. Acum, Brazilia se poate lăuda, de asemenea, de a fi în a opta.

Casemiro, trecând de fostul său coechipier de la Real Madrid, Rodrygo, a speriat sentimentele de nostalgie pentru neymar accidentat cu un voleu de forehand care a rupt golul Elveției.

Neymar, care se află la infirmerie din cauza unei entorse la glezna dreaptă suferită în meciul cu Serbia (2-0), a trimis încurajări pe cont propriu prin fileu și a urmărit partida în plină reabilitare.

Mijlocașul lui Manchester United a marcat al șaselea gol în minutul 83 cu "Seleção", unul dintre favoriții la titlu și lider al Grupei G, cu scorul perfect în două partide. Luptătorul Elveția, între timp, este al doilea cu trei.

fase-de-grupos-qatar-5235.html

Faza grupelor cupei mondiale din Qatar 2022 are loc în perioada 20 noiembrie - 2 decembrie. Grupa G include Brazilia, Serbia, Elveția și Camerun. Prin intermediul Graphic News.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...