Jump to content

[RF-Sport] Japonia avansează pe primul loc în grupă cu victoria cu 2-1 în fața Spaniei.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-01T17:43:28-06:00

Japonia sărbătorește victoria cu 2-1 în fața Spaniei, oferindu-i primul loc în Grupa E.

Spania s-a calificat cu suferință în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale din Qatar, joi, în ciuda faptului că a pierdut cu 2-1 în fața japoniei gigant-criminale, care s-a impus ca lider al Grupei E înaintea lui La Roja.

Álvaro Morata a deschis scorul în minutul 11, dar Ritsu Doan în minutul 48 și Ao Tanaka în minutul 51 au întors tabela de marcaj pentru a plasa Japonia pe primul loc în grupă în optimi, unde Croația, a doua clasată în Grupa F, așteaptă după remiza cu Belgia eliminată, miercuri.

Japonezii au smuls conducerea de la La Roja, care au reușit să rămână pe locul doi datorită victoriei Germaniei cu 4-2 în fața Costa Rica în celălalt meci din grupă.

La Roja va înfrunta Marocul, câștigător al grupei F, în faza următoare.

"Doliu sau doliu vom petrece în seara asta. Nu este nimic de sărbătorit. Am trecut ca secunde, da, dar acest lucru trebuie să servească drept avertisment pentru a realiza că acest lucru se va întâmpla. Dacă împotriva Marocului suntem suficient de norocoși să mergem mai departe, Marocul va risca totul din nou. Trebuie să dăm dovadă de mai multă forță în momentele în care echipa rivală ne strânge", a rezumat antrenorul spaniol, Luis Enrique.

La Roja a ajuns pe stadionul Khalifa International din Doha cu misiunea de a obține cel puțin un punct pentru a-și asigura pasa, dar a periat dezastrul împotriva unei echipe japoneze care s-a trezit în repriza a doua după un prim timp apatic de 45 de minute.

Echipa spaniolă a fost stăpânul absolut în prima repriză împotriva unei echipe japoneze care abia a pășit pe terenul rival sau a ajuns să-l pună pe portarul Unai Simon în probleme reale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...