Jump to content

[RF-Sport] Maroc și Croația, în etapa a opta; Belgia, eliminată.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-12-01T12:00:22-06:

Marocul și Croația s-au calificat în fazele eliminatorii din Qatar-2022, în timp ce Belgia (foto), a treia în urmă cu patru ani în Rusia, a fost lăsată în afara Cupei Mondiale.

Marocul și Croația s-au calificat în fazele eliminatorii din Qatar-2022, în timp ce Belgia, a treia în urmă cu patru ani în Rusia, a fost exclusă dintr-un turneu în care franțuzoaica Stéphanie Frappart va deveni prima femeie care va conduce joi un meci la Cupa Mondială masculină.

La o zi după calificarea Argentinei lui Leo Messi, surprinzătoarea Australia și Polonia lui Robert Lewandowski, alți doi optimi de finală au fost cunoscuți: Marocul s-a impus cu 2-1 în fața Canadei și a terminat pe primul loc în grupa F, în care Croația a pecetluit celălalt bilet după ce a terminat meciul cu Belgia, scor 0-0.

Pe stadionul Ahmad Bin Ali, în fața a 44.000 de martori, declinul marii generații belgiene a fost rezumat prin faptul că steagul lor Eden Hazard a urmat eliminării de pe bancă, intrând abia în minutul 87.

După ce a pierdut duminică în fața Marocului, Belgia avea nevoie doar de victorie. Romelu Lukaku, care a plecat după pauză, a avut patru șanse clare de a da clasamentul belgienilor, care au revenit totuși pentru a oferi o imagine foarte departe de acea echipă care a uimit în Rusia.

Marocul, pe de altă parte, a depins de el însuși pentru a se potrivi cu cea mai bună clasificare din istoria sa (în Mexic-1986) și nu a eșuat.

Hakim Ziyech (minutul 4) și Youssef En-Nesyri (23) i-au avansat pe marocani, iar în minutul 40 un gol împotriva lui Nayed Aguerd s-a scurtat pentru canadieni. În repriza a doua scorul nu s-a mișcat.

Cu 7 puncte, Marocul termină surprinzător în fruntea Grupei F, în fața Croației (5 puncte), care a eliminat Belgia (locul 3, 4 puncte) cu remiza dintre ele, 0-0. Canada a închis clasamentul, fără să marcheze.

În tura de noapte (19:00 GMT), cei care vor juca pasa sunt doi dintre candidații la titlu: Germania și Spania.

După înfrângerea de deschidere împotriva Japoniei (2-1), remiza, cu gust de victorie, obținută împotriva Spaniei (1-1), a dat un impuls unui Mannschaft care se confruntă cu optimism în confruntarea cu Costa Rica, deoarece recuperează cea mai bună versiune a atacantului lui Bayern Munchen, Leroy Sané.

marruecos.jpeg-2177.html

Fundașul Achraf Hakimi și mijlocașul Hakim Ziyech sărbătoresc victoria Marocului în fața Canadei în meciul din Grupa F a Cupei Mondiale din Qatar 2022 de pe stadionul Al Zumama din Doha. pe 1 decembrie 2022.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...