Jump to content

[RF-Sport] O pisică s-a strecurat în conferința lui Vinicius și a fost "dată afară" de șeful presei braziliene.


soMMMex

Recommended Posts

Gato%20y%20Vini

O scenă curioasă a avut loc în timpul conferinței de presă pe care Brazilia și Vinicius Jr au oferit-o presei înaintea meciului din sferturile de finală, unde vor înfrunta Croația la Cupa Mondială.

În timp ce Vinicius Jr a vorbit despre posibilitatea ca Brazilia să continue să danseze până în marea finală a Qatarului 2022, o pisică mică a intrat în cameră și chiar a lovit masa la râsul jucătorului de la Real Madrid.

Vinicius visează la campionatul mondial.
Fotbalistul lui Real Madrid a subliniat că visează să fie campion mondial la Canarinha, însă a subliniat mai presus de toate posibilitatea de a fi alături de idolul său, 10 din Brazilia.

"Mă bucur să fiu aici, să-i reprezint pe toți brazilienii, să joc cu idolul meu (Neymar), cu prietenii pe care îi am aici și că această uniune pe care o avem ne poate face să ajungem foarte sus", a spus jucătorul brazilian.

În acest sens, el a menționat că Neymar a venit să-i spună cum sunt Cupele Mondiale și diferența față de alte competiții.

"Neymar mi-a spus că Cupa Mondială este diferită de orice altă competiție. Acum o trăiesc, știu cât de importantă este Cupa pentru țara noastră. Mi-a spus și am fost conștient, dar până când am auzit imnul nu am văzut cât de grozav este să joci o Cupă Mondială cu țara ta. Cu atât mai mult pentru Brazilia, țara care are cele mai multe titluri", a spus el.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...