Jump to content

[RF-Sport] Cavaliers s-a impus cu 116 la 102 în fața lui Lakers, cu 43 de puncte față de Mitchell.


soMMMex

Recommended Posts

a39n1dep-1.jpg

Paznicul din Cleveland, Donovan Mitchell (45 de ani), a condus ofensiva împotriva îngerilor blandi.

Donovan Mitchell a marcat 43 de puncte și a stabilit un record de sezon, în timp ce Jarrett Allen s-a întors din accidentare și a adăugat 24 pentru a conduce Cleveland Cavaliers la o victorie cu 116-102 în fața Los Angeles Lakers în singura vizită a lui LeBron James la casa fostei sale echipe.

Anthony Davis a ratat ultimele trei reprize cu boală, iar Cavs s-a impus cu 11-1 pe teren propriu, cel mai bun start de acasă de la campania 2015-16, tocmai când James i-a condus în campionat.

Mitchell, care îi are pe fanii lui Cleveland visând că ar putea lupta pentru titlu, a preluat controlul în repriza secundă cu 29 de puncte.

Când Cleveland a crescut cu 12 în sfertul al patrulea, Mitchell a lovit un indicator de trei pentru a condamna Lakers. După ce a marcat, paznicul și paznicul punctului stelist au avansat prin duelul de la Rocket Mortgage FieldHouse, în timp ce James privea neputincios.

James a fost golgheterul lui Lakers, cu 21 de puncte și 17 recuperări; cu toate acestea, a pierdut pentru a treia oară în 20 de întâlniri în fața Cavs, care cu un record de 16 victorii și nouă a pierdut marșul al treilea în Conferința de Est și Lakers (10-13), antepenultim în tabelul de Vest.

Într-un alt duel, Detroit Pistons a zdrobit Miami Heat cu 116-96, condus de croatul Bojan Bogdanovic și Alec Burks, cu 31, respectiv 18 puncte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...