Jump to content

[RF-Sport] Cu dans și bucurie, Seleção avansează spre al șaselea titlu.


soMMMex

Recommended Posts

a05n1dep-1.jpg

Brazilia și-a recăpătat esența la Cupa Mondială, bucuria și, mai ales, dansurile. Dansuri care pentru unii sunt lipsite de respect față de rival. O victorie zdrobitoare cu 4-1 în fața Coreei de Sud a pecetluit biletul la un al șaselea campionat și a sporit moralul echipei după un început accidentat al turneului în care l-a pierdut pe Neymar din cauza unei accidentări și a văzut o serie neînvinsă din faza grupelor cedată de căderea cameruneză.

Aceștia au promis o sărbătoare diferită pentru fiecare gol din Qatar, iar luni seară au reușit să execute mai multe rutine, după o fază a grupelor în care Brazilia a marcat doar trei goluri.

Chiar și tehnicianul Tite a decis să participe, pe urmele lui Richarlison cu "dansul porumbelului" său special.

Antrenorul și jucătorii au făcut un cerc, și-au pus mâinile la șolduri și au început să-și miște gâtul înapoi, imitând un porumbel, porecla lui Richarlison.

După meci, în fața camerelor de luat vederi, atacantul londonez de la Tottenham i-a dat instrucțiuni despre pașii de dans starului retras Ronaldo. "Ar trebui să stai aici și să faci acest lucru", i-a arătat Richarlison. După ce a imitat perfect pașii, Ronaldo a răspuns cu un "prieten de mulțumire".

Brazilienii au dansat deja după primul gol, opera lui Vinicius Junior. Atacantul lui Real Madrid a sărbătorit alături de Neymar, Raphinha și Lucas Paquetá. Scena s-a repetat după fiecare gol.

Dansurile l-au supărat pe Roy Keane, fostul fotbalist irlandez care lucrează ca comentator la Cupa Mondială. Fostul Manchester United s-a plâns că brazilienii "nu i-au respectat pe rivali", mai ales că antrenorul a participat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...