Jump to content

[RF-Sport] Brazilia, eliminată la penalty-uri împotriva Croației la Cupa Mondială.


soMMMex

Recommended Posts

image_preview?bc=2022-12-09T12:04:52-06:

Nikola Vlasic, Lovro Majer, Modric și Mislav Orsic au marcat pentru europeni, vicecampioni în Rusia-2018, în timp ce Rodrygo și Marquinhos au ratat șuturile de pe Stadionul Education City. 

 Al șaselea titlu mondial al Braziliei va trebui să aștepte: Croația lui Luka Modric i-a învins pe sud-americani la penalty-uri (1-1, 4-2), vineri, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, și a avansat pentru a doua oară consecutiv în semifinala turneului.

Cu soliditate defensivă, ordine la mijlocul terenului și reflexele de neclintit ale portarului Dominik Livakovic, vicecampioana din Rusia-2018 a eliminat una dintre marile favorite pentru a câștiga steaua la prima Cupă Mondială arabă.

Deși Neymar spera să evite penalty-urile cu un gol în minutul 105 + 1, după ce a colaborat cu Rodrygo și Lucas Paquetá și cu care l-a egalat pe Pelé (77 de goluri) ca golgheter al Canarinha, atacantul Bruno Petkovic le-a mai dat o viață croaților după ce l-a învins pe Alisson cu un șut cu piciorul stâng (117).

Nikola Vlasic, Lovro Majer, Modric și Mislav Orsic au marcat pentru europeni de pe locul alb, în timp ce Rodrygo și Marquinhos nu au reușit să marcheze șuturile lor pe Stadionul Education City.

Lovitura este o lovitură dură pentru generația lui Neymar, care la 30 de ani acumulează un nou eșec la Cupa Mondială după meciul cu Germania, scor 7-1, din semifinalele Braziliei-2014 și înfrângerea cu 2-1 în fața Belgiei în sferturile de finală ale Rusiei.

Rămâne de văzut dacă starul lui PSG va îndeplini anunțul lansat în octombrie 2021, când a spus că Qatarul va fi ultima sa Cupă Mondială.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...