Jump to content

[RF-Sport] Argentina vrea să șteargă imaginea proastă a partidului său anterior.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-13T08:22:09-06:00

Trebuie să te bucuri de Messi, își recomandă antrenorul. Între timp, Modric se pregătește să dea jocul vieții sale.

Antrenorul Argentinei, Lionel Scaloni, și-a apărat jucătorii de criticile legate de festivități după victoria din sferturile cupei mondiale în fața Olandei.

"Trebuie să alungăm că nu știm să câștigăm sau să pierdem. Acest lucru este total în afara întrebării", a declarat antrenorul la conferința din ajunul meciului din semifinale cu Croația.

Comportamentul fotbaliștilor argentinieni a fost controversat pentru gesturile provocatoare față de olandezi după executarea ultimului penalty, care le-a dat pasa în faza următoare.

Căpitanul Lionel Messi și portarul Emiliano Martinez i-au insultat și pe jucătorii și pe membrii staff-ului de antrenori de la Oranje.

"Meciul de zilele trecute s-a jucat așa cum trebuia să se joace, atât de partea Olandei, cât și a Argentinei", a justificat Scaloni; "Fotbalul este acesta, sunt momente în care trebuie să ataci și alții să se apere. Momente în care jocul poate deveni dificil, cu discuții, și există un arbitru care să dea dreptate.

"Această problemă trebuie rezolvată. Respectăm profund Olanda, așa cum o facem acum Croația și toți rivalii", a spus Scaloni.

Dacă există presiune în toată echipa Albiceleste pentru a fi ultima Cupă Mondială a lui Messi, Scaloni a relativizat ceea ce trăiesc ca echipă și țară în acest sens. El a spus, da, că Leul ar trebui să fie bucurat, sărbătorit într-o țară întreagă și în întreaga lume.

"O să ne mai bucurăm, e cel mai bun lucru pentru noi și pentru lumea fotbalului. Dacă vom face bine, nu numai că va merge bine pentru el, ci pentru întreaga țară", a adăugat el.

Dar imaginea rămasă după victoria cu Olanda este încă pe masă, iar antrenorul Croației, Zlakto Dalic, a declarat că speră ca aceeași experiență să nu se repete și cu ei.

"Meciul Argentina-Olanda a fost destul de greu de disputat, dificil, multe dueluri, situații și comportamente care nu au legătură cu fotbalul", a deplâns antrenorul.

Dalic, însă, spune că are preocupări mai mari.

"Am analizat acel meci și am văzut ce face argentina cel mai bine. Messi revine în mare formă. Vom juca semifinalele împotriva uneia dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume și din istorie".

Dalic a considerat că Argentina "va fi sub o presiune foarte mare, mai mult decât noi", ceea ce le permite să planifice mai bine jocul.

"E adevărat, ambele echipe joacă cu emoție. O vedem când argentinienii îi aplaudă și pe croați, deși suntem mult mai puțini. Pasiunea noastră este aceeași, fotbalul este fotbalul. Va rămâne o singură echipă campioană și atât Croația, cât și Argentina merită să avanseze. Atmosfera va fi fabuloasă", a spus el.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...