Jump to content

[RF-Sport] Înainte de finală, virusurile gripale sunt raportate la echipa națională a Franței.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-15T17:18:48-06:00

Didier Deschamps, antrenorul Franței, îi felicită pe jucători după meciul din semifinale cu Marocul.

Un virus gripal a lovit Franța înaintea finalei cupei mondiale de duminică împotriva Argentinei, cu cel puțin trei jucători afectați în cadrul lotului.

Antrenorul Didier Deschamps a confirmat că doi jucători care suferă de simptome, fundașul Dayot Upamecano și mijlocașul Adrien Rabiot, trebuie izolați de restul grupei în această săptămână. Ambele nu au evoluat în victoria Franței din semifinale cu Maroc, scor 2-0.

Rabiot nu a făcut lista pentru meciul de miercuri de pe stadionul Al Bayt. Upamecano a fost listat ca un supleant, dar nu a intrat. Deschamps a declarat că Upamecano încă se recuperează după "trei zile dificile" de când a jucat în sferturile de finală împotriva Angliei, sâmbătă.

"Cu toate acestea, avem patru zile până la următorul meci, așa că el ar trebui să fie disponibil pentru duminică", a spus managerul, care a adăugat extrema Kingsley Coman, de asemenea, acuzat de febră.

Franța se antrenează în aer liber în Qatar, iar Deschamps a subliniat că "aparatul de aer condiționat este pornit tot timpul și asta poate afecta" modul în care circulă virusul. El a repetat comentariile anterioare de la mitingul Braziliei.

Șapte dintre cele opt stadioane ale Cupei Mondiale folosesc aer condiționat la nivel de teren. Clădirile interioare și mijloacele de transport în comun din Qatar sunt dotate cu aer condiționat.

Elveția a suferit, de asemenea, de o serie de răceli puternice, iar doi dintre debutanții lor au trebuit să fie excluși pentru meciul decisiv cu Serbia de la finalul fazei grupelor.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...