Jump to content

[RF-Sport] Jucătorii se revarsă cu lacrimi și recunoștință după câștigarea Cupei Mondiale.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-18T14:12:16-06:00

Extrem de emoționant, plângând după ce s-a declarat campion al Cupei Mondiale cu Argentina împotriva Franței, Lautaro Martínez nu și-a putut arăta "recunoștința" decât la finalul unui meci în care a intrat în prelungiri.

"Vă mulțumesc tuturor, mulțumesc poporului argentinian, familiei mele, acestor 26, celor care au fost lăsați afară, celor care au fost în apelurile anterioare, întregului staff de antrenori... Recunoștință, este singurul cuvânt", a reușit Martinez să spună, în declarațiile făcute presei oficiale de la Cupa Mondială din Qatar, rupt de emoția momentului.

"Tuturor celor pe care i-am numit, familiei mele care este în galerie, mamei mele care este la mine acasă, cu siguranță cu inima exploatată. Bunica mea, care nu se distrează de minune, dar sperăm că acest lucru îi poate da putere. Pentru ea, pentru bătrâna mea, pentru fratele meu, pentru familia mea care a călătorit peste tot în lume să vină să mă vadă și la fiica mea care mi-a schimbat viața", a adăugat el.

"Dacă nu suferi, nu merită"
Cel care s-a strecurat în primul unsprezece al finalei argentinianului a fost Nicolás Tagliafico, lăsându-l pe bancă pe Marcos Acuña să preia banda stângă ca recompensă pentru marea sa performanță împotriva Croației (3-0), după care a avertizat deja că "dacă nu suferi, nu merită".

"În ciuda a tot ceea ce s-a trăit la această Cupă Mondială, am ajuns cu mare liniște. S-a văzut. Am spus-o în jocul anterior: dacă nu suferi, nu merită. Astăzi a trebuit să suferim un pic mai mult, dar puteți suferi întotdeauna un pic mai mult", a analizat un Tagliafico optimist în declarațiile către mass-media oficială a Cupei Mondiale.

"Prima repriză a fost foarte bună. În al doilea rând am avut greșelile noastre, dar am știut să o ducem mai departe, așa cum o facem întotdeauna. Aici, pe teren, și afară. Și ca argentinieni, o luăm mereu înainte", a spus cei 3.

La momentul mulțumirii, Buenos Aires a vrut să-l dedice "tuturor argentinienilor și tuturor oamenilor care au bancat această echipă timp de trei ani."

"Vă mulțumesc pentru sprijin. Ceea ce am văzut astăzi, acea pasiune și acea unire, sperăm că a servit drept exemplu pentru a o putea menține în viitor și pentru a realiza că, atunci când suntem împreună, suntem mai buni, "am stabilit lanerul argentinian".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...