Jump to content

[RF-Sport] Febră în Argentina pentru a tatua figurinele lui Leo Messi.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-22T07:47:00-06:00

În Argentina, unde fotbalul este esențial, fanii și-au ales pielea pentru a reflecta bucuria de a câștiga a treia Cupă Mondială. Acum, există o singură sarcină căreia artiștii tatuatori i-au fost dedicați începând de luni: să înregistreze imaginea lui Lionel Messi despre bărbații și femeile care în ultimele zile trăiesc cufundați într-o petrecere pentru campionatul qatarez.

"Știam că mulți oameni vor să-și facă tatuaje cu Messi și cu echipa națională; Înainte de finală rezervasem deja ture. Nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o linie la locul de desfășurare a doua zi", a declarat artistul tatuator Sebastián Argüello Paz, care participă purtând tricoul portarului Emiliano Dibu Martínez.

La doar o zi după victoria Albiceleste în fața Franței, mesajele continuă să se rostogolească prin studiourile de tatuaje cu întrebări despre desenele leu, Cupa Mondială și steagurile argentiniene.

"Toată lumea urma să-i modeleze fața lui Messi. Am vrut să-i aduc un omagiu și am căutat un alt design, așa cum este el", a spus Cristian Grillo, care a ștampilat pe abdomen tricoul Argentinei cu 10 de Rosario și Cupa Mondială.

María Celia Compagno, în vârstă de 68 de ani, a găsit și ea o modalitate originală de a exalta L10nel, iar acum se mândrește cu o frază pe care La Pulga a estompat-o unei jucătoare din Olanda după duelul din sferturile de finală. "Când Messi a spus acea frază: «la ce te uiți, prostie?», nu am ezitat, dacă am câștiga (Cupa Mondială) m-ar tatua", a spus el.

"Am decis să nu mai fac asta, dar l-am văzut pe Messi ridicând Cupa și eram sigur că tipul ăsta merită", a spus Ramiro, 44 de ani.

Artistul tatuator Andrés de Winter a explicat că consultările pentru proiectele legate de Cupa Mondială sunt constante, chiar și pentru vineri a programat un portret al Scalonetei, echipă care a stârnit iluziile argentinienilor după 36 de ani de la realizarea lui Diego Maradona.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...