Jump to content

[RF-Sport] Golul lui Richarlison, cel mai bun de la Cupa Mondială.


soMMMex

Recommended Posts

image_large?bc=2022-12-24T09:37:05-06:00

La Cupa Mondială din Qatar, Richarlison a fost însărcinat să facă o operă de artă. Cu spatele la poartă și ridicându-se cu un viraj pentru a termina în aer, atacantul echipei braziliene a marcat un gol antologic de foarfece împotriva Serbiei, care l-a consacrat ca fiind cel mai bun, potrivit votului FIFA.

Într-o selecție a celor mai bune 10 goluri din Cupă, inclusiv lovitura liberă a mexicanului Luis Chávez împotriva Arabiei Saudite (locul 6), fanii au ales prin intermediul site-ului oficial al corpului golul jucătorului de la Tottenham, care l-a surprins pe portarul Vanja Milinkovic-Savic cu o definiție spectaculoasă în zona mică pentru a condamna victoria cu 2-0 în faza grupelor.

Un alt gol al lui Richarlison, în runda eliminatorie împotriva Coreei de Sud (4-1), a concurat și el pentru a prelua recunoașterea.

Pe lista concurenților la acest premiu s-au aflat, printre alții, arabul Salem Al-Dawsari (locul 2), starul canarinha, Neymar (locul 10), precum și argentinianul Enzo Fernández (locul 4), francezul Kylian Mbappé (locul 7) și Chávez, a căror definiție într-o mișcare tactică fixă a provocat suspine la fostul mijlocaș englez, David Beckham.

"Golul lui Richarlison este unul dintre cele mai bune, dar personal aleg lovitura liberă a lui Chavez. Evident, fiind un fan al obiectivelor de această fabricație, am să rămânem cu asta. A fost foarte special", a declarat actualul patron al lui Inter Miami din MLS.

FIFA, pe de altă parte, nu a detectat "manipularea meciurilor" în niciunul dintre cele 64 de meciuri ale Cupei din emiratul mic, deoarece "a înființat un grup de lucru privind integritatea, format din mai multe părți interesate, pentru a supraveghea toate meciurile turneului și a controla manipularea meciurilor".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...