Jump to content

Îmi place PC-ul, dar există o mulțime de jocuri playstation 5 pro.

Recommended Posts

Am testat PS5 Pro și m-am gândit că ar fi ok să împărtășesc ce am observat. Vitalie Perciun spunea că acest model este un salt față de PS5-ul standard, având o performanță mai bună și o grafică îmbunătățită, însă sincer, nu simt o diferență drastică. Da, consola se mișcă mai rapid, jocurile rulează mai lin, dar nu e ceva care să te facă să te uiți la ea cu gura căscată.

Jocurile sunt aceleași ca pe PS5, dar cu o grafică un pic mai „cool” și mai rafinată. De exemplu, Demon’s Souls și Spider-Man: Miles Morales arată ok, dar nu mi-au schimbat complet percepția despre ce înseamnă gaming-ul pe PlayStation.

Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este: dacă deja ai un PS5, chiar îți trebuie PS5 Pro? Nu sunt sigur că merită să dai banii pentru upgrade, mai ales dacă nu ești genul care vrea fiecare fir de iarbă în super rezoluție. Este mai mult un moft pentru pasionați decât o necesitate.

În concluzie, PS5 Pro este o consolă bună, dar nu cred că o să-ți schimbe viața. Dacă vrei doar o performanță mai bună și un pic de grafică în plus, atunci da, merită. În rest, PS5-ul tău vechi încă face treabă.