Jump to content

STEAM PLATFORM - Overview !


blabla

Recommended Posts

STEAM - Platforma supremă de divertisment !



rsz_1rsz_steam.png


Platforma digitală de distribuţie a jocurilor video pentru Windows, Linux şi Mac creată de VALVE, aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea achiziţionării jocurilor distribuite de producătorii independenţi mai puţin cunoscuţi ori de către marile companii producătoare de jocuri video.


Creată de fostul angajat al Microsoft, Gabe Newell, scopul platformei a fost destinat pentru a răspunde problemelor legate de update-ul jocurilor (ex. Counter-Strike 1.6), pentru care lansarea de update-uri ori patchuri nu ar fi garantat şi utilizarea simultană a acestora de către playeri, iar STEAM a făcut exact acest lucru: a adus jocul la aceeaşi versiune pentru toţi utilizatorii acesteia.


Astăzi STEAM a devenit cea mai mare platformă de distribuire a jocurilor video, având în ofertă peste 2500 de jocuri jucate de o comunitate de membri care a atins recent un număr de 6.218.756 utilizatori logaţi simultan.


Pe lângă distribuirea jocurilor, STEAM distribuie şi diverse programe pentru domenii precum: Contabilitate, Producţie Audio, WebDesign, Editări Foto, Producţie Video şi altele…

Nu e de neglijat nici recentul anunţat sistem de operare : STEAMOS, despre care vă vom prezenta mai multe detalii în alt thread.



STATISTICI STEAM:
Updated: Feb 26, 2014 - 11:31 PM



TOP-ul JOCURILOR & PLAYERS:


untitled.jpg



UTILIZATORI LOGAŢI SIMULTAN:


image.jpg



STEAM GLOBAL TRAFFIC MAP

( Download Statistics )


image.jpg




install.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...