Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/19/2024 in all areas

  1. ===========( Server Staff )=========== **** [1] OWNER **** MYN Yumii maRy **** [2] Manager **** -SIO- c=== Phantomas **** [3] Administrator **** Dnd96Alex AnAstaSiA HoTu11 quan INVALID **** [4] Moderator **** WHX | Omer siby **** [5] Helper **** **** [6] Slot **** Happiness.? *BUCEAG* ~Matei~ =============================== Topicul va fi editat in permanenta, in functie de activitatea fiecaruia!
    6 points
  2. Dupa cum am promis desi a durat putin *am fost cam ocupat* cam acesta este video-ul , sper sa va placa
    6 points
  3. Upgrade: Dnd96Alex - din Moderator in Administrator - activitate server zi/noapte Yumii - din Manager in Owner - activitate server zi/noapte ~Matei~ - V.I.P. - activitate intensa pe sv WHX | Omer - rewarded with V.I.P. - intense activity on the server, don't bother to translate man =)) INVALID - Moderator - activitate intensa pe sv HoTu11 - ramane V.I.P. la cerere (daca te razgandesti, call baby) Downgrade: AmN - din Manager => remove (inactivitate sv si nici macar nu te obosesti sa raspunzi pe wapp). Multumesc pt servicii! Aka Stalker - din Manager => remove (inactivitate sv). Multumesc pt servicii! c=== - din Manager in Administrator Praf & Japonezu - V.I.P. => remove (le multumim si astora pentru servicii)
    6 points
  4. Incetati toti ca aveti o varsta, ma simt ca in desenul ala "Copiii de la 402", doar ca aici e Gradinita Grupa Mare. Axati-va mai mult pe joc. UNBANNED! T.C.
    4 points
  5. * Nick : aLN * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email : STEAM_1:0:537051128 * Varsta : 19 * Link GT cu orele jucate : nu e nevoie, ma poti crede pe cuvant * Cate timp poti juca ? : fara numar * Motivul cererii de admin : e nevoie mare * Ai citit regulamentul ? : DA!
    3 points
  6. Ma gandesc sa redeschid un server - ( respawn0csdm-war3ft ) pe rangfort prin luna aprilie - mai . si Ma gandesc la pareri si ajutor din partea lui @aLN si @Yumii daca binevorvoi si vor dori sa ma ajute . Asa cum ziceam , aln si yumi pareri si sfaturi va rog ? Din partea staffului rangfort , presupun ca vor urma sfaturi si warnuri pt post-topic . daca da , presupun ca merit 😐 . Va multumesc in prealabil tuturor .
    2 points
  7. DONE! + a fost adaugata si comanda admin_who in consola... Au mai fost adaugate doar accesele VIP, separate de cele ale adminilor, insa pentru moment vip-ul nu este gata... ENJOY! >:) https://ibb.co/b7tMSjk https://ibb.co/4tk2fmS
    2 points
  8. Eu sunt condamnat deja :))) , poti sa ma pui direct acolo :))) Lasand gluma la o parte faci o trb minunata cu serverul , se vede implicarea si rezultatele . Merge din ce in ce mai bine si mai placut Bafta in continuare
    2 points
  9. De maine pana saptamana viitoare voi fi plecata la bucuresti la spital pentru cercetari medicale mai complexe si voi lipsi pana marti sau miercuri . Succes si sanatate va urez @maRy multumesc , dar eu nu prea mai am sanse de vindecare , am fost operata la cap acum 12 ani , accident de motocicleta 😐 -----> Multumesc din nou , am pentru ca am fost si in coma de grad 5 timp de 4 saptamani ( deci o luna ) si am vazut ca exista ceva si dupa moarte , atat ca eu nu prea am sanse sa ajung acolo , deaia muncesc mai mult noaptea si ziua sunt la joc ( asistenta medicala sunt ca profesie , unii stiu chestia asta -> myn si alin parca , mai am si 4 procese :))) )
    2 points
  10. Ce dragut! Pup @maRy 😘
    2 points
  11. Alin isi cauta NEVASTA! Cerinte: -sa fie bruneta -sa aiba 1,75 cm inaltime -cat de cat desteapta sa aiba ce sa vorbeasca cu ea -sa stie sa joace si cs cat de cat acolo -daca te cheama si Andreea e un bonus Pentru mai multe detalii,PM Yumii ! P.S: Este hacker de sentimente fetelor,aveti grija cu el ,in rest e ok 👌! P.S2: Promite vacante si chestii exclusiviste,deci nu o sa va para rau !
    2 points
  12. DONE! adaugat awp_arabia Ma gandesc sa lucrez la un VIP nou contra-cost (modele noi, glow pe model, triplu jump, viteza si pe arma (nu doar pe cutit), Hp un pic mai mare (120), marcaj de VIP pe tabela de scor, insa fara sa poata crea damage mai mare fata de ceilalti playeri, nu vreau sa fie diferenta mare intre ei si ceilalti playeri, dupa aia apar discutii). A venit vremea sa inceapa sa produca si el ceva, ca destul m-a mancat perioada asta nemernicul. Vine perioada calda si boosturile devin din ce in ce mai ineficiente, deoarece lumea sta la cules de zambile si la gratare, nu pe CS, asta inseamna ca investitiile vor creste pentru acelasi nr. de playeri din prezent. Work in progress... Multumesc pt pareri! T.C.
    2 points
  13. Ceea ce se numeste administrare...inseamna implicare si tot odata devotament si responsabilitate....Sustin ce a zis Hotu..referitor la donatii pt server Legat de VIP -contra cost ..ar trebui sa faci sectionat; - little VIP - cu ajustari mici de , VIP medium- cu un pachet mai avansat...iar cel VIP cu tot pachetul sa fie mai exclusiv..pt a atrage "clientela" " daca iau doar ( little VIP si am beneficiile x si y) oare cum ar fi cel mare....??? chestie de marketing. Tot odata sugerez..VIP lunar...suma x y z dar si permanent ..sau la alegerea ta...cine cu adevarat il merita " Gift VIP" .
    2 points
  14. 2 points
  15. 👍👍👍
    2 points
  16. 2 points
  17. Primavara frumoasa tuturor ! 😊🥰
    2 points
  18. 2 points
  19. 2 points
  20. 1. S-a rezolvat problema prin care playerii nu puteau vedea ce scriu Spectatorii. 2. S-a rezolvat bugul de admin chat prin care playerii nu puteau trimite un mesaj privat catre admini (U@) pentru ca era vazut de toti ceilalti. Totodata este schimbata si culoarea cu care scriu adminii in chat, dar si in chatul privat. 3. Accesele au fost usor modificate, dar nu afecteaza flag-urile/comenzile niciunui admin la momentul de fata. (deci aveti aceleasi comenzi ca inainte) 4. Si nu in ultimul rand, mult asteptata comanda: adminii online pot fi vazuti cu ajutorul comenzilor in chat-ul simplu: /admin, /admins, /who. (sper eu sa fie vizibil motd-ul pe toate versiunile de CS) Daca sesizati vreo problema va rog sa ma contactati printr-un PM. Ceau!
    2 points
  21. ★ Nume real: Daiana ★ Nickname: Yumii ★ Vârstă: 26 ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Excelenta ★ În ce interval orar poți juca?: dimineata/seara/oricand e nevoie de mine 😂 ★ Ați citit Regulamentul?:Da ★ Sunteți conștient că veti primi Remove/Downgrade daca va abateti de la regulament?: Da
    2 points
  22. BUNA SEARAAAAA !🙆‍♀️
    2 points
  23. Personal nu sunt fanul altor moduri in afara de respawn simplu / classic , tocmai pt faptul ca se populeaza greu.. Dar omul e dator sa incerce si daca iti doresti ceva, nu vad de ce nu ar merge...
    1 point
  24. Sa inteleg ca ar merge o idee de server cu war3ft + csdm ca idee ?
    1 point
  25. Aici se vor discuta aspecte legate de server, sugestii sau propuneri facute de catre admini/jucatori, topicul fiind deschis in permanenta...
    1 point
  26. Imi aduc aminte , cel mai mult am prins vremea cu mai multe optiuni la HE . Succes in continuare aLN , imi place si apreciez ce ai reusit ❤️
    1 point
  27. Am avut la inceput asa ceva , dar este de ajuns un HE / respawn pt ca se creeaza haos, lag etc. mai ales pe mape mici. Si eu incerc pe cat posibil sa scad lagul din cauza hostului... Multumesc oricum!
    1 point
  28. Cred ca si HE ar trebui sa aiba reapara dupa cateva secunde
    1 point
  29. Multa sanatate! subscriu la ce a scris mAry, increde-te in Dumnezeu, el te poate ajuta!
    1 point
  30. Nu e drept Nu e drept, ma miram eu sa ne caute australienii. Inca n-am devenit atat de celebrii. Topicul se inchide!
    1 point
  31. O sa punem puțin pe hold cererea până se verifică contul domnișoarei : )
    1 point
  32. La momentul potrivit veti afla detalii, momentan se lucreaza.
    1 point
  33. Noi suntem cap de lista😂 Gata sa nu facem chat aici. pup
    1 point
  34. Râdem glumim dar trebuie sa fie și seriozitate...dacă se folosesc comenzile aiurea..sau sa zicem..."fiecare face ce il/o taie capul" nu se va ajunge nicăieri...cum am spus..responsabilitatea înainte de toate!
    1 point
  35. Abia astept sa stau la Condamnati 😂🙄
    1 point
  36. Și eu propun sa fii mai prietenos. Ca destul ai fost vulcanic cu noi.. Sper ca ai observat ce liniște s a așternut pe sv..
    1 point
  37. Ti-am scos ban-ul. Poti juca linistit dar ai grija la limbaj ! T/c.
    1 point
  38. Eu te-am banat. a fost o greseala. Ai primit unban imediat dupa. pentru viitor , schimba ti nick-ul si foloseste caractere normale si pastreaza un limbaj decent pe server.
    1 point
  39. Yumii a mea este în tot video 🤣 Terorista💖🤗
    1 point
  40. Frumos.. 🫡👍
    1 point
  41. Am niste colegi foarte amuzanti, you'll use to it : ) Welcome! Hope you'll enjoy! xD
    1 point
  42. Interesantă prezentare... tre să i mulțumim lu ALIN că ne aduce noi membrii.. Nu i asa Yumii? 🤔
    1 point
  43. Bine ai venit,rau ai nimerit :]]]]]
    1 point
  44. 1 point
  45. ★ Nume real: George Bogdan ★ Nickname: HoTu11 ★ Vârstă: 31 ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Medie - Buna ★ În ce interval orar poți juca?: De celele mai multe ori dupa amiaza , dar joc random in timpul liber ★ Ați citit Regulamentul?: Da ★ Sunteți conștient că veti primi Remove/Downgrade daca va abateti de la regulament?: Cu siguranta , in mare parte prefer sa folosesc adminul doar in perioadele in care nu este un alt admin online
    1 point
  46. Ce să mai 3 de DA!! 🤗🤗 MERGE MAI DEPARTE 😁 Glumeam.. oricum aLN îl avansa că merită HoTu este un om de nota 1000 și ca om și ca admin pe sv🤗
    1 point
  47. Oricum intri sa joci linistit? Tu vi doar pe caterinca omuleee sa te iei de playeri aiurea. Nu trebuie neapărat sa intri cu cod . Poți lua ban și pentru atitudinea care o arăți. Te am ținut minte de cand sti tu si o meritai. Acum e treaba lu Alin ce decide nu ma interesează consecințele ca o meritai din plin. Și cu asta cred ca ți am răspuns la orice întrebare. Mai bine așteaptă decizia lu Alin. Chiar o să i rog pe cei care ai făcut caterinca de ei sa vina și sa spună cu gura lor. Tu nu te joci linistit zici ca esti la război sari pe cine prinzi și vezi cu gura
    1 point
  48. propun ...daca nu aici..un subiect spam in care sa invitam atat admini/ moderatori cat si jucatori sa discutam... Tot odata as propune " Premii" pentru jucatorii activi ..."Helper" o luna...etc...pt a atrage jucatorii
    1 point
  49. Acceptat! Welcome back! T.C.
    1 point
  50. 1. Adminul se foloseste pentru a mentine ordinea pe server si pentru a modera jocul. 3. Adminii sunt obligati sa invete toate comenzile. Acestea sunt afisate prin comenzile amx_help, amx_help 11, amx_help 21 .... amx_help 51 etc. in consola. 3. Toti adminii au obligatia de a ajuta adminii noi cu sfaturi. Ajutorul trebuie sa fie reciproc. 4. Fiecare admin este rugat sa respecte toti jucatorii indiferent de ce atitudine au acestia. (se aplica comenzi amx_gag nume, amx_kick, dupa caz...) 5. Hartile se vor schimba in ultimele 5 minute de joc numai prin comanda amx_votemapmenu, de unde se vor alege minim 2 harti pentru votare. (a se lua in considerare si comanda /harti, pentru a evita schimbarea repetitiva, vizualizand ultimele 5 harti jucate. 6. In cazul in care se considera ca un jucator este suspect de wall, va transferati spectator prin comanda /spec, iar tastand W porniti ADMIN ESP in sprijinul vostru pentru depistarea codatilor. Oprirea ADMIN ESP se realizeaza pe tasta S. Pentru cazuri exclusive se poate folosi si comanda amx_ss nume, realizandu-se o poza celui suspect. (comanda functioneaza, chiar daca in consola nu o apara ca s-a realizat). 7. Daca un codat s-a deconectat inainte de a primi ban, utilizati comanda amx_last si banati ip-ul acestuia (amx_addban ip durata) 8. In cazul in care un jucator foloseste un limbaj vulgar, folositi comanda amx_gag nume / amx_ungag nume. (nu uitati sa il scoateti deoarece comanda nu este pe durata) 9. Fiecare admin va posta banurile permanente in topicul BAN LIST. 10. Este interzis sa se furnizeze parola de acces altor persoane. (remove instant) JOCUL ESTE FREE (urcatul pe harta etc.), dar in limita bunului simt (si aici ma refer la limbajul pe server).
    1 point
×
×
  • Create New...