Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/18/2022 in all areas

 1. Hello, the first forum i have registered in 🤚
  1 point
 2. #RESPINS in ultima perioada serverul a fost mai mereu gol , la intrebarea : Esti dispus/a sa aduci membrii pe server activi zilnic daca da specifica cati : da Nu raspundeti cu Da daca nu aduceti niciun membru, ultima data pe server am fost eu Vallentin si un prieten de al nostru de restul nimeni nu a mai intrat deloc.
  1 point
 3. Laur vad ca tu nu ai nici o treaba cu adminatul,stii decat sa injuri prin psay, nu avem nevoie de asa ceva la noi pe server adminul in cauza a primit remove.
  1 point
 4. Ala nu e motiv de ban, data viitoare daca mai banezi lumea pentru religie / incalzirea globala / etc si nu pentru cod o sa primesti remove.
  1 point
 5. Server : Nick : La ce doriţi ajutor? : Poză cu problema (Nu este obligatoriu) : Pentru fiecare cerere deschideti un nou topic. Inainte de a cere ajutor , folositi functia "search" pentru a vedea daca problema dvs. nu a fost rezolvata si in trecut. Incercati sa descrieti problema cat se poate de bine. Orice cerere care a fost facuta fara a se respecta modelul de mai sus se sanctioneaza cu inchiderea topicului . Membrii care nu isi ingrijesc cererea, nu isi dau interesul pentru ea vor avea topicul inchis. Membrii care au fos
  1 point
×
×
 • Create New...