Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/26/2024 in all areas

  1. DONE! S-au adaugat urmatoarele harti: - mici (awp_brasov, awp_highrated, de_mini_train2) - mixte (awp_circular, de_dust2_midouble) - mari (de_dusferno2, de_rats, de_plaka, de_mirage) - uriase (de_afganistan, de_dustec_z, de_zook) Va rog sa adaptati hartile la nr. de jucatori, de aceea vi le-am si diversificat asa. Mjolby3 a fost inlocuita cu mjolby6. Inferno a fost inlocuita cu de_perfect_inferno. Dust2 a fost scoasa.La fel si snow. P.s. Jucatorii se transfera prin comanda amx_teammenu (se va deschide un meniu exact ca la votemapmenu, de acolo va descurcati, e intuitiv) Comenzile amx_t/ct/spec au fost scoase.
    1 point
  2. Caut o persoana in vederea acordarii OWNER FTP pt ca....am cam obosit. Conditii: - sa aiba experienta in administare servere (de preferat si un minim de experienta pe scripting) - pt ca va primi un set de intrebari - de preferat o persoana ce are un job remote (pentru a putea fi activ si pe timp de zi mai ales in caz ca e nevoie sau se intampla ceva) Va astept cu un PM. P.S, Stiu ca sunt multi din exterior care privesc forumul,dar care nu au cont. Nu fiti rusinati, puteti sa intrati pe fir. (mai ales acea persoana care a mai fost ofertata in trecut, dar m-a refuzat, te stii tu care esti :)). Inca te astept sa stii! xD ) T/C
    0 points
  3. De maine pana saptamana viitoare voi fi plecata la bucuresti la spital pentru cercetari medicale mai complexe si voi lipsi pana marti sau miercuri . Succes si sanatate va urez @maRy multumesc , dar eu nu prea mai am sanse de vindecare , am fost operata la cap acum 12 ani , accident de motocicleta 😐 -----> Multumesc din nou , am pentru ca am fost si in coma de grad 5 timp de 4 saptamani ( deci o luna ) si am vazut ca exista ceva si dupa moarte , atat ca eu nu prea am sanse sa ajung acolo , deaia muncesc mai mult noaptea si ziua sunt la joc ( asistenta medicala sunt ca profesie , unii stiu chestia asta -> myn si alin parca , mai am si 4 procese :))) )
    0 points
×
×
  • Create New...