Jump to content

ncux69

Membru
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ncux69

  1. http://www.2shared.com/file/0g3hPzJz/middy.html... la sfirsit de demo se vede clar cum da prin perete fix pe jucator iar dupa aia mai trage intr-o parte ca si cum nu s-a intimplat nimic... #Contra unban... (middy) exista si anti ss pentru cs 1.6 ) asa ca pozele sunt fara de valoare + ai grija ce vorbesti te rog eu frumos, cererea de unban de obicei primeste un raspuns timp de 24 de ore, asa ca nu sari cu cuvintele.

  2. pune pozele la acel ban

    ai 2 poze in cs cu banul de la mn sa vedem

    deacord cu Olimpik1 , sa vedem pozele care au fost facute dupa ban, da nu incarca pozele sa le vedem atunci #Contra unban.

  3.  

    #Contra

    ProSkill esti singuru care ai dat pro :))) ai scris doar ca sa fie scris ?  :lol:

    Ncux daca eu faceam 30 de ore si dupa aplicam pentru admin insemna ca sunt fals? Eu zic ca nu judeci bine.Poate omul nu a vrut sa fie de la inceput admin si la 70-80 de ore s-a hotarat sa aplice.In cazul lui inteleg, din cererea lui iti dai seama ca e fals, dar pe viitor poate o sa aplice unii care nu sunt falsi.

     

     

     

     

    eu de cind joc pe acest server nu prea l-am vazut pe loco pe server.... + cum serverul e full mai tot timpul) ar trebui macar sa faca o cerere slot) pe forum si pe server macar cit de cit as observa activitea lui, dar asa... nimic.

  4. 100 de procente că cererea asta e făcută de acelaşi om care a făcut Cerere Admin Thc)... nu am văzut eu 'loco' pe server + acelaşi argument: un om normal era să ceară slot sau admin cu mult timp înainte de a face 90 de ore pe server)... şi din partea mea din nou Contra.

    Sfatul meu: începe cu un nume nou pe server şi joacă pînă acumulezi măcar 20 de ore şi fă o cerere normală ) joci o săptămînă pe server dar ştii că ai admin şi totul e perfect)

  5. As face orice pentru un admin pe rangfort pe lumea asta.

    uite că asta e o dovadă că nu ai tu 18 ani... nick furat 100%) şi + la toate un om normal să avut 80 de ore pe server făcea de mult o cerere de slot sau admin..

    din partea mea ai Contra.

    • Like 1
  6. # Numele cu care joci: ncux69 'smokE thE wEEd
    # Steam: NU
    # Varsta: 17 ani
    # Experienta in AMX: am avut propriul server de CSDM cîndva, cei drept nu l'am ţinut mult timp, aproximativ 8 luni)
    # Esti de acord cu regulamentul?: din punctul meu de vedere, regulamentul este perfect.
    # Cu ce ne poti ajuta: eliminarea codaţilor de pe server, răspîndirea serverului şi în Republica Moldova (sunt din RM), poate pe parcurs să şi pot dona.
    # Cum te descurci cu forumul?: la fel cum este şi regulamentul.
    # Link-ul cu orele jucate: http://www.gametracker.com/server_info/93.115.80.112:27015/top_players/?query=ncux69+%27smokE+thE+wEEd

  7. CONTRA

    Asa faci tu orele ? Mie unul nu imi place gestul, nu stiu ce cred ceilalti, dar asta este opinia mea...asa iti arati seriozitatea ? Joci o ora si dupa...stai "pe tusa" ? Acum ce faceai ? Ore pentru admin.. ?

    http://www.2shared.com/photo/sykaf7HW/sssee.html

    http://www.2shared.com/photo/JwhktAeK/ssseeee.html

    Petre, eu ieri am stat mai toată ziua pe server, doar că după 4 dimineaţa am adormit, şi aproape de ora 8 dimineaţa mam trezit) şi cineva mi'a dat kick)

×
×
  • Create New...