Jump to content

hOOLiGaN

Membru
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hOOLiGaN

  1. Nu stiu ce aveti voi de castigat prin banarea mea dar sunteti de-a dreptul penibili...

     @Hooligan: si data trecuta m-ai vrut banat si explicatiile tale au fost praf si nefondate si Denisa mi=a dat dreptate deci si acum esti degeaba pe aici ca iar spui numai prostii si aiureli..

    @awp_style :la fel ca si la hooligan ma vrei banat  si nush de ce....mi-a dat ban fara motiv si fara dovada clara ca am wall sau ce dreaq ai zis tu acolo....la fel si la tine e treaba ca ai incercat sa ma banezi si nu ai reusit si mai multi admini ti-au dat peste nas si m-au vrut nebanat...

    Voi doi ( hooligan si awp_style) cred ca acum aveti ceva personal cu mine si nu inteles ce si nu inteleg de unde!

     

    Cat despre tine darcadarca ...nu mai am cuvinte,.,.ai 12 ani si atata poti!PAI DACA IN POZA NU AM WALL CUM DREAQ AM WALL IN DEMO MA INAPTULE ?!?

     

    Va fac eu un bine si nu mai intru pe serverul asta ca poate asa o sa aveti orgasm si voi ca prea tare ma vreti banat si normal ca o sa se intample ca doar sunteti admini si denisa are nevoie de admini si nu de un player random.

     

    Nu am nimic cu tine , numai ca nu suport codati ca tine .

     

    Nu inteleg de ce , ceilalti dati Pro unban cand are wall clar :| .

  2. Nu ai cum sa zici ca joci la sunet cu atatia playeri pe server + sunete + multa galagie ; faza de la masina este foarte clara , te duci pe el direct fara a sti ca inamicul este acolo + se vede ca te uiti pe inamici prin perete dar te feresti de ei ; degeaba zici ca pozele sunt curate cand tu folosesti antiss .

     

    Contra unban .

    • Like 1
  3. In ultima faza se vede clar cum da din biblioteca in alt jucator prin perete , mai ales ca nu avea cum sa il vada pe afara ...

     

    Demo-ul trebuia sa il ti mai mult timp sa se vada mai multe faze suspecte ...

     

    Contra unban , dar asteptam decizia lu Denisa .

     

    O zi placuta in continuare .

    • Like 1
×
×
  • Create New...