Jump to content

FuriaD rake.

Membru
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FuriaD rake.

  1. Bun am inteles. Ii ti si tu partea. Am sa fac cerere de retragere pentru adminul meu. Si nu o sa ma mai implic in minic. Este clar si se observa clar indiferent cat de scurt este demo-ul .. Ca are Wall ! Este a 2 persoana din tot ban-listul meu care a facut cerere de unban. Ai vorbit exact aiurea. Poate ca d@rc@ are "o multime de cereri de unban"  . 

    Eu am decat 2 .   Nu sunt eu cel mai bun admin din tot Staff-ul dar.. Cred ca si cel mai incepator admin ar fii putut observa ca are wall. 

      

    ULTIMUL POST LA ACEST TOPIC. 

  2. Avand in vedere ca tu pe numele de " f1V3" ai slot.. si ca atunci cand intri pe server si nu este niciun admin on.. tu te dai drept ADMIN.. Eu sunt CONTRA! Si ai facut chestia asta nu odata ci de mai multe ori. Si cand eram doar eu pe server... te-ai dat drept admin in fata jucatorilor! Mai bine te pui cu burta pe carte! 

     

    CONTRA! 

  3. Din punctul meu de vedere.. Nu il condamn pe Darca pentru o eventuala greseala.. Si din cate am apucat sa il cunosc si sa ii vad stilul de joc si felul in care obordeaza o situatie de genul... Stie cand un player are sau nu Wall/aim etc.  Ce este drept.. Demo-ul isi spune cuvantul.. Si chiar se observa wall-ul. Oricat de veteran esti tu.. este imposibil ca sa ai un "reflex" atat de perfectionat sa spun asa. Sa sti exact unde/ce/ si cum. Fiecare are acel "reflex" dar nu chiar asa. Sa fim seriosi. Ma repet: Demo-ul isi spune cuvantul !! 

     

     

       CONTRA UNBAN.

  4. Pot sa sustin ce au spus colegii mei. In special darcadarca. Ce este drept eram pe server cand ai luat banul. Si ai facut cateva kill-uri pe mine fara sa imi dau seama unde erai. Imi pare rau ca nu m-am ocupat eu si l-am lasat pe Sound. Cat despre acea adresare "aveti numai admini de la campanie" , cred ca trebuia sa gandesti nu odata! Chiar de doua/trei ori inainte sa fi spui asta! PRO BAN!! 

  5. # Numele cu care joci: puFF puFF paSS.! x_X chiLL zoNE
    # Steam:  Nu
    # Varsta: 19 
    # Experienta in AMX: 4 ani estimativ 
    # Esti de acord cu regulamentul?: Da 
    # Cu ce ne poti ajuta: Cu orice este nevoie.
    # Cum te descurci cu forumul?:  Nu pot sa spun ca bine dar nici prost.

    # Link-ul cu orele jucate: Am 19.53 ... Se accepta fara 7 minute? :) http://www.gametracker.com/server_info/93.115.80.112:27015/top_players/?query=puFF+puFF+paSS.%21+x_X+chiLL+zoNE

     

        Multumesc anticipat! 

     

×
×
  • Create New...