Jump to content

kenq

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kenq

  1. # Numele banat: kenq


    # IP / Steam ID:  IP : 79.112.89.159 && STEAM : STEAM_0:0:1342401503


    # Data / Ora: [13/02/2017] - [20:23:56]


    # Motivul: -


    # Dovada: http://www.girlshare.ro/3489727100.2


     


     


    Este pentru a sasea oara cand primesc ban pe acest server. Nu stiu daca e incompetenta totala sau pur si simplu sunt numai admini buti. Am dat poze, wargods, demo-uri de fiecare data dar tot se mai gaseste cate un "profesionist" sa viseze coduri.


     


    De aceasta data cererea de unban vine insotita si de o cerere de disable pentru adminul in cauza - dragosel (daca e nevoie voi crea un nou topic in sectiunea potrivita).


     


    Am vazut ca nu sunt singurul jucator vechi care primeste ban in ultima perioada, daca vreti sa scapati de mine se rezolva, nu trebuie decat sa spuneti.


  2. Alo.. domnu' bun banat peste tot... eu zic sa lasi la o parte alte aspecte care nu au legatura cu jocul si sa astepti la usa. Pai tu nu stii care e diferenta intre un demo si poze.. si imi vii cu basini ca ai 10 ani de joc? Pai da.i drumul si explica fazele alea daca esti asa de increzator in tine. Eu daca eram in locul tau faceam tot ce pot ca sa iti arat contrariul. Tu ce pusca mea faci? Te iei in gura cu mine? Daca il auzi pe ala acolo de ce pana mea mai aveai nevoie sa vezi damage-ul? Sincer eu cred ca esti redus pentru ca deja intreci orice masura cu prostia aia.

    @ Ai ceva cap daca judeci dupa avatarul meu.. ^_^

    deci pur si simplu nu-mi vine sa cred cat de prost esti lol...ti-am dat de 2 ori scris ca nu jucam la sunet si el ma intreba "Daca il auzi pe ala acolo de ce pana mea mai aveai nevoie sa vezi damage-ul?" serios?.. chiar serios acum? ce sa aud?...pasarele?...apara si pazeste de prosti...cum pot sa explic unuia care e in plop si plopul in aer nu stiu..

    de acum nici nu ma mai intereseaza ca de maine se redeschide serverul pe care joc asa  ca daca tot am luat ban si fie macar pentru injurii... nu te judec doar dupa avatar stai linistit am vazut si modul in care comunici.. te crezi o mica vedeta ...buricul pamantului...trebuie sa scrii tu cate un comentariu acolo peste tot...sa fii prezent ..sa te simti important..probabil iti si imaginezi ca fara tine nu mai e nimic...iar avatarul ala completeaza toate astea..modul in care sta cu tigara in bot... un fel de Corleone ...mai are un pic si prinde aripi...tot ce-ti trebuie pentru titlul de scursura a societatii.. un gunoi

    Fii mandru ca o sa-mi ramana ban-ul ...cat despre partea cu walul... total paralel.. nici o treaba ..are poze..demo complet in care este o faza la sfarsit care arata foarte clar ca nu e niciun wall (cand vine ala de jos si trag apasat) dar binenteles fiind un but a gasit si el o faza acolo ca sa se scoata oarecum ca nu a dat ban aiurea ... ia si invata cs ca esti total pe langa ... nu stiu ce fel de comunitate e asta dar daca noobi ca tine au un cuvant de spus ... nici ca jucator nu ma intereseaza sa fac parte din asa ceva

  3. Mama ce imi place vrajeala asta cu veteranul sau victima banata peste tot. :D

    Pai bai bunule.. stii cum se spune ca 'prostul nu e prost destul pana nu e si fudul' ? Ai zis ca nu ai vazut ca arata damage.. insa daca aveai asa zisul sunet nu trebuia sa il stii acolo? Sau ma rog de ce aveai nevoie sa vezi damage.ul daca tu il auzisei ca se respawnase?

    Tu nu vezi ca te dai de gol singur.. si asta din cauza ca te.am fortat sa explici fazele alea. Daca dupa tine sunt asa de incompetent cer eu sa fiu sanctionat.. pentru ca oricum o sa raman aici si tot in aceeasi maniera o sa gandesc jocul.

    @Nulli.. nu are rost sa ma bat sa iti explic ceva.

    EDIT:

    @20cm explica aici ce am scris eu mai sus.

    Fara suparare...daca asa o sa gandesti jocul esti cam paralel...chiar nu-ti dai seama ca, cauti fortat "nod in papura" doar pentru a arata   ca ai tu dreptate...penibil

    iti mai dau o data sa citesti poate intelegi  

     

    iar ca sa explic faza la cutie..din reflex trag prin pereti, cutii etc.. nu am vazut dmg-ul facut decat dupa ce am plecat ..asa ca m-am intors inapoi si l-am omorat pe ala...si nu am jucat la sunet pt ca atunci cand am intrat pe server a pornit un rahat de radio si nu mai intelegeam nimic

    ciudat wall-ul asta al meu... nu apare in poze dar e in mintea ta...in fiecare zi te minunezi de cate ceva

    nici nu stiu de ce imi bat capul.. numai cand vad poza aia de profil ...fenomenala...spune multe despre tine

    @20cm.. bv ..se pare ca totusi exista si pe aici cineva mai luminat..

  4. Stiu ca se aude. Dar el daca il auzea nu crezi ca l.ar fi omorat? De ce se duce si trage doar cateva gloante, vede ca este acolo si apoi pleaca? Oricum sus nu se auzea nimic. Iti spun eu de ce: A realizat ca o sa se dea de gol cu asta si s.a oprit.. desi nici un jucator cu cap nu s.ar opri cand ar vedea clar dmg facut acolo.

    Si mai sunt destule faze care ii sfideaza jocul 'la sunet'.

    - De ce se opreste si asculta numai cand are adversari in fata? La coechipieri nu aude nimic? Se vede in jocul lui ca urmareste radarul cumva? NU.

    Ce logica aveti in voi eu nu pot sa.mi dau seama. Ca sa nu spun ca inainte sa dau record a rupt vreo 2 prin zid care stateau la panda si erau respawnati de ceva timp acolo.

     

    in primul rand nu vreau sa ascund nimic... nu am ce sa ascund... joc cs regulat pe un server de la inceputul anului pt ca la orice incercare de a ma muta pe altul vine banul...mi-au facut poze... mi-au facut demo-uri.. mi-au dat si programe de detectare pe care sa le rulez...la toate asta nimic dar ban tot iau... de ce nush...invidie sau poate pur si simplu nu se accepta jucatori veterani cu peste 10 ani de cs...in fine... chiar nu ma intereseaza daca iau unban sau nu...am facut cererea pt ca m-am saturat de admini incompetenti care nu pot accepta ca sunt si jucatori mai buni ca ei...asa ca e doar ca sa le dau peste nas...iar ca sa explic faza la cutie..din reflex trag prin pereti, cutii etc.. nu am vazut dmg-ul facut decat dupa ce am plecat ..asa ca m-am intors inapoi si l-am omorat pe ala...si nu am jucat la sunet pt ca atunci cand am intrat pe server a pornit un rahat de radio si nu mai intelegeam nimic... daca nu esti convins poti sa-mi fac oricand mii de poze, demo-uri si ce vrei..eu tot la fel am sa joc

×
×
  • Create New...