Jump to content

Werdum

Membru
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Werdum

  1. Nick: 4357
    IP:  79.117.220.163
    Steam ID: 
    Data si ora : 23.12.2018 18:32
    Adminul care v-a banat : dmg sergiu
    Dovada : https://imgur.com/a/wXSXZK8

    http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1573648

     

    I-am zis ca ii dau scan-ul wg, si ca il postez pe forum, ca nu merge sa dau say@ + link, si nici say_team@ + link, dar el facand parte dintr-o alta specie, alta decat om, nu intelege, si atunci am primit ban.

    Cer -1, pt ca el ca admin cand foloseste comenzile server-ului, tre sa isi asume ce face.

     

  2. 1. esti sigur ca merge? fa acum doua screen-uri: unul in care sa se vada ca dai paste in consola unui link de imgur [dupa ce apesi enter], si celalalt screen sa fie fara consola, si sa se vada clar in chat-ul playerilor link-ul de imgur. daca nu merge, propun sa iei ban si sa ti se scoata accesul. de acord?

    2. daca ai fi fost de buna credinta, puneai https://www.imgur.com in fata ultimei parti pe care ti-am scris-o in chat, atat aveai de facut, si astfel dovedeai ca ai ceva in cap.

    3. si nu te-am injurat, numai ti-am pus o intrebare de bun simt.

  3. Nick: 4357
    Adminul reclamat: wrust
    Data si ora (aproximativ): 17.11.2018 21.55
    Dovezi (print-screen): 
    Explicatie:

    Cum balarii primesc astia admin ma nene? Ar trebui sa le dati un test de iq inainte. Imi face poze, ii zic ca le urc pe imgur, el zice "ok". le incarc pe imgur, dar stiti si voi ca nu se poate da paste cu link nici pe say, nici pe say_team@. Cred ca aveti filtru sa nu poata fi dat paste, pt reclame. Dar adminasu' e prea cu degetu'n gura ca sa stie. Probabil are 15 ani, ii place si lui sa se joace cu comenzile si sa se dea important. I-am dat ultima parte din link, pe say, adica /a/0QgRryH, si ii zic ca tot ce tre sa mai faca el e sa adauge numele site-ului in fata. Daca nici atat lucru nu stii, inseamna ca esti pe langa total.

    Cer -1.

    POZE: https://imgur.com/a/0QgRryH

  4. WTF!?!? Ai facut 4 poze. Verifica logurile server-ului. Puii mei, uiti de la mana pan' la gura ce faci. Daca nu e asa cum zic eu, atunci chiar te rog ca, de cate ori ma vezi la voi pe server, daca ma mai vezi, sa imi dai pika de fiecare data!

  5. ¤ Nickname : dan
    ¤ Adminul care te-a banat : nu stiu
    ¤ Ip-ul tau : 86.127.20.112
    ¤ SteamID (numeric) : valve
    ¤ Motivul pentru care ai primit ban : nu stiu
    ¤ Ora/data la care ai luat ban : ~19:15 12.08.2018
    ¤ Dovada (print la consola OBLIGATORIU) : am primit destroy si nu am cum sa fac print. Mi s-au cerut poze + wg. Pozele am reusit sa le dau, dar pt wg nu a mai fost timp, pt ca am primit ban.
  6. Cum sa fie degeaba sunetul? Poate pt tine. Dar sunetul in combinatie cu, FOARTE IMPORTANT, radar-ul, face minuni!! Majoritatea dintre voi nu acordati importanta radar-ului. Daca auzi, aproape de tine, un spawn, te poti uita pe radar: daca nu e din echipa ta, e clar ca e un adversar acolo, si-l poti astepta si-l poti bate. Problema e ca, pe urma, vin domni admini si te baneaza, ca cica ai wall (activat 2-3 min, pe urma dezactivat =)) ), cand de fapt ei nu stiu jocul. Si, pana la urma, pt ei e tot una. "are ceva". Nenea adminul, nu merge sa dai ban dupa ureche. Ori esti sigur ca are cod, ori daca nu, nu-l banezi! E simplu. Dar unora le e tare drag sa tasteze niste comenzi in consola. Ii face sa se simta importanti.

  7. Cand erai rampa spre casa si ai dat gredana fix acolo unde era T, cand erai cutii x1 si stateai cu tinta fix pe om in nisip mare si mai sunt cateva ..

    1. Inainte sa arunc grenada, am batut unul da? Nu e normal sa ma gandesc la faptul ca poate mai sunt si altii? De obicei dau grenada, sa vad dmg-ul, sa stiu daca mai e cinvea acolo. Cand a explodat grenada, s-a afisat dmg-ul, astfel am stiut ca e acolo, l-am asteptat si l-am batut! Nu e greu sa faci si tu la fel :))

     

    2. Iar la nisip mare, cand am avut spawn, directia in care ma uitam era spre acel loc. Am vazut player, am batut, si, de obicei, in coltul din nisip mare e spawn-ul, si se ramane 2-3 sec cu tinta acolo, pt ca pot aparea altii imediat. Daca te referi la faza cand l-am batut pe Turbo (faza care urmeaza celei de sus), cam asta s-a intamplat: am avut spawn, am vazut playerul, era clar ca e nisip mare, am dat he, si intr-un final l-am batut. Apoi am plecat spre juli, desi, atunci, in timp real, nu am sesizat ca sunt, de fapt, 2 in nisip mare. Vad acum in demo...

     

    Alte faze, te rog, sa ti le explic!

  8. UnderTaker32 as vrea sa stiu si eu acele "faze in care dadeai prea dubios". Se poate? Sper ca nu cer prea mult! PS: E foarte haioasa exprimarea ta ca admin: "are el ceva" :))

×
×
  • Create New...