Jump to content

Alin92

Membru
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alin92

  1. aici ai si tu dreptate alin dar credema ca nu ma intereseaza adminul pentru ca nu sunt un copil daca as vrea grad mare sau astea as cumpara dar vreau doar un simpu admin pentru slay pentru ca daca voi admini nu sunteti online si jucam frumos de ce sa vina alti cu cod speed chesti si la mod sa zboare cu jetul de ce? spune si tu am cerut marea cu sarea? nu am cerut doar un simplu admin cu o simpla comanda de slay atata tot dar orcum cum ziceti voi eu am vrut doar sa ajut cand joc si nu e admin online sa nusi faca alti de cap multumesc si acum ramane la aprecierea tuturor :* 

    Uneori nu suntem online, deoarece, multi dintre noi au familii, copii, muncesc etc. Incercam sa fim activi in timpul liber pe care il avem. Nu trebuie sa ne judeci tu pentru asta. Stim foarte bine ca avem nevoie de ajutor, dar acel ajutor nu il acceptam din partea oricui. Regulile sunt scrise sa fie respectate si nu invers, cum cred majoritatea playerior ( cei ce folosesc jet-uri, bazooka sau hack sau cei care nu inteleg ca pentru inceput trebuie sa pornesti de la gradul de SLOT ) . De aceea recrutam doar pe cei care sunt capabili de a administra. Iti multumesc din nou de intelegere si spor la joc ! :)

  2. Decizia fondatorului tine si de parerile noastre . Daca toti am inceput de la gradul de " Slot ", tu de ce ai fi mai cu mot si ai incepe direct admin ? Trebuie sa te vedem ca slot, sa vedem daca esti activ, cum te comporti pe server si in functie de asta vei fi aprobat ca admin sau nu. Adminul nu se da chiar atat de usor cum cred unii. Multumesc de intelegere si spor la joc !

    • Like 1
  3. Cam asta ai scris tu in cererea de retragere: " Doresc sa ma retrag din activitatea de admin de pe serverul ZP :Mam saturat sa ma joc si chiar in ultimul timp nici nu fac multa activitate.

    Am toata viata inainte si trebue sa dau examenele.
    Si am un secrtet foarte mare eu am jucat pe Nickurile Smuric si Ciupacabra si pe numele Smuric mia furat contul dar nustiu cum. " 
    Pai daca te-ai saturat sa te joci prietene, si mai joci si cu mai multe nick-uri de la mine clar ai CONTRA !
    • Like 1
×
×
  • Create New...