Jump to content

ReusbVb

Membru
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ReusbVb

  1.  

    Ce doresti sa faci : Sa pun text pe o imagine gif . 

    In ce program : Photoshop cs5 . 

    Alte precizari : -

     

    Intai dai OPEN la .gif si dai pe Image - Canvas size si pui 150x250 px. Dupa dai place cu imaginea DEJA lucrata pe gif si o pui pe screen , lighten.

  2. Foarte frumoase , progresesi frate , ms pentru avatar , foloseste si tu alte fonturi mai mistocute , nu abuza mereu acelasi fonturi , bafta !

    Ai putea sa nu mai faci atatea posturi ? I-ai spus odata ca sunt frumoase, termina cu post-hunt.

     

    ON :Nu mai pune atata lumina , foloseste sharpen , text secundar wendy pe none pe 10px.

  3. Stiu ca se poate lua si poze deja lucrate de pe net ,dar eu in tutorial daca era sa fac ,nu luam de pe net si puneam text pe ea =))))) :))))) 

    Nu ai la ce sa faci tutorial.Tutorial la tine ar insemna sa explici cum se aplica un gaussian blur pe 1.8 opacity 60% ? Daca ai fi avut gradient-uri , exposure , sharpen , photo filter, curves atunci ai fi putut sa faci un tutorial , parerea mea e ca trebuie sa urmaresti tutoriale nu sa le faci. Si incearca sa nu mai faci post-uri aiurea , mai bine ai posta ceva creatii calumea.

  4. Nu cred ca gasesti Tutorial in care Textul principal sa fie Alexandra# si cel secundar www.rangfort.ro/rangfort.ro pe net :))

    Sa stii ca poti lua o poza deja lucrata fara text si sa pui tu text pe ea.

     

    ON: "Te asigur ca sunt facute de mine" pai cum daca tu nu postezi PSD la macar 2 lucrari facute ti s-au mai cerut si nu le-ai postat. Si apropo Alexandra tutoriale gasesc cate vreau pe Google ca sunt destule si pe viitor te rog sa nu imi mai editezi posturile mele sau a oricarui membru.

    OFF: Apropo voi care tot ziceti "Eh faci RIP" sincer nu ca face RIP ci doar fura de la altii e totu si cu totu altceva ca daca e sa o luam logic toti faceti RIP odata ce luati un stock de pe net si il puneti in PS redeminsionat cu un border blur si text pe el ala e RIP o lucrare o poti numi a ta cand pleci de la 0 cu ea total si ajungi sa faci ceva frumos iar chestia asta pana acu nu l-am vazut decat pe @SilentSkills sa faca pacat ca a plecat ca aveam cu el plan sa facem ceva frumos pentru comunitate.

     

    Domnule Maestru in photoshop , daca iei un stock ala nu e RIP , RIP e cand iei lucrarea altcuiva si spui ca tu ai facut-o , daca nu stii photoshop eu zic sa-ti vezi de treaba.

     

    Hai sa-ti spun ceva Syndicate .

    PS la unii inseamna distractie ,iar la Silent inseamna bani ,e o diferenta de la cer la pamant.

    Omul face PS de 6 ani de zile si a vrut sa faca ceva din asta,sa castige bani din asta,pe cand noi facem ceva de distractie,daca vreti sa nu mai facem nici aceste "RIP" cum ziceti voi cu stock dupa net,inchide toate portofoliile si tot ce contine de design pe comunitate,ca toti facem RIP,ca luam stock dupa net,sau orice alt lucru e dupa net.

    Voi judecati un om ca ati vazut ca a evoluat in lucrari si gata nu e a lui lucrarea,cum a venit unu Yoloux parca sa-mi spuna mie ca de ce ii fur creatia lui Hate,cand Hate a furat-o de la mine din portofoliu si tot nu am facut atat tam tam.

    Respect la aia care stiu macar sa lucreze in PS,sa faca ceva in el.

    Voi pentru o poza furata sau ce ziceti voi acolo,sunteti in stare sa omorati un om. 

    Nu ne comparam cu Silent sau de cine zici,dar suntem oameni si trebuie sa ne respectam ,nu sa dati in cap.

    Atat am avut de spus.

    Bafta !

     

    In cazul Alexandrei , daca stai sa te uiti nu e nicio evolutie , fa comparatie intre Rezolution care chiar merita gradul de designer si Alexandra care nici sa redimensioneze nu stie la unele poze.

  5. Nu înțeleg de ce îmi ștergi post-urile , fiindcă ți-am zis că ai lucrări slabe sau fiindcă ți-am zis că faci RIP ?La fel cum am mai spus,si aceste lucrări sunt slabe , text la pământ , 0 efecte.Ar fi bine să nu te mai crezi cine știe cine si să-mi ștergi post-urile fiindcă s-ar putea să te trezești cu o reclamație

    Peace.

  6. Pai alea care le-am postat are Drop Shadown 1-0-1 unghi 90 ,si in toate textul secundar e si pe 04b03 si pe wendy ,nu ai observat ? :)))

    Si exact asa am pus 10px none wendy si 8 px 04b03 ,poate daca erai mai atent observai ca am la Toate Drop Shadown 1-0-1 si Textele wendy si 04b03 :))

     

    Da , textul secundar e bine pus , dar cel principal ? La unele poze e prea mic , la altele nu se vede..

  7. Iti dau niste sfaturi.Ramai cu al doilea si al treilea blur dar incearca sa mai adaugi niste gradient-uri . Text principal - trebuie sa aiba o culoare apropiata cu poza cat de cat , trebuie sa folosesti Drop Shadow pe 1-0-1.Text secundar - wendy sau 04b03,wendy-10px , 04b03-8px , puse pe NONE.La unele poze poti pune textul secundar pe soft light.Bafta in continuare.

  8. Puteți să respingeti , nu mai doresc gradul.Cineva t/c va rog.

  9. Numele ''Freedom'' ? Nu am vazut la ''Last display name'' vreun Freedom, chiar nu am vazut vreun nume (asa ai spus):

     

     

     

    Fiecare redimensioneaza in felul sau, tu mai mult te evidentiezi:

     

     

    Serios ? Ai postat si gata te astepti sa-ti raspundem intr-o secunda ?

     

     

     

    Eu iti dau PRO, dar asteptam si parerea celorlalti designeri.

     

    Am observat ca nu imi mai gasesc contul dar din cate tin eu minte eram eu , Diana si Denisa designeri pe atunci. Oricum a fost acum mult timp cand comunitatea avea vreo 4 servere.. Si da , fiecare redimensioneaza in felul lui , dar unii nu o fac corect si ma refer la faptul ca trag de poza in ultimul hal. In fine , multumesc pentru pro.

×
×
  • Create New...