Jump to content

ZeNNNiKe07

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZeNNNiKe07

  1. pe mine nu ma deranjeaza , si oricum stiu ca nu sunteti voi cei de la avatar , intrebarea mea a fost numai : dc va puneti pozele alea ? care e motivul alegerii voastre ?

    Eu nu imi pun poze cu alti baieti. Poate alti pusti isi pun , dar eu nu! Oricum, haide sa trecem la subiectul cu clanul dmG :)

  2. am si eu o intrebare : am vazut la multi pusti de varsta ta ca isi aleg la profil o poza cu un baiat la costum , cravata ---> elegant , intrebarea mea e : DE CEEEEE ? poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ??? sincer spun ceea ce cred eu : ori vreti sa pareti ceea ce nu sunteti , va e rusine cu voi , ori aveti ceva tendinte gay , nu stiu , sincer habar nu am de ce alegeti pozele altuia la profilul vostru :(

    In avatar nu sunt eu , este doar un avatar cu un baiat. Daca vrei sa discutam despre asta , vorbim pe mess , si apropo nu sunt genul de baiat care vrea sa pacaleasca lumea , stiu ca pentru a castiga, iti trebuie sinceritatea, nu minciuna. Oricum, respect oamenii sinceri! Pace!

     

    Edit: Daca te deranjeaza , o sa imi schimb avatarul! :)

  3. Nume : Bogdan
    Nick : ZeNNNiKe
    Varsta : 13 
    Steam On/Off : Off (mi-a spart cineva contul,dar sper sa-l recuperez)
    Motiv pentru care vrei sa intri in clan: Vreau sa ajut cat de mult pot acest clan , sa aduc multi playeri buni , sa facem war-uri , etc...
    ID de mess : ph_bogdan

×
×
  • Create New...