Jump to content

wallhacks

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wallhacks

  1. Care ura? Eu vreau ca el sa nu-mi mai faca mie reclama atat, ca n-am nevoie sa ma 'ridice el in slavi' pe tot forumul. Nu i-am zis niciodata niciun cuvant acestui individ, decat cand am fost atacat. Sa-si vada de oile si branza lui, sa le vanda si sa cumpere la lume vip. Oricum la cate reclamatii are, niciun administrator global nu ia nicio masura. Nu ma mira acest lucru, doar si-a vandut un rinichi sa doneze pe server sau comunitate. Daca ma insel, scuzati-ma, dar asa se 'lauda' el.

    I-a dat Bianca jet si de aici a pornit totul.

     

    N-am avut cu nimeni niciun conflict pe comunitatea asta, poate cu warning(denis cum il cheama) dar acolo poate am exagerat si eu si vine asta sa caute anturaj cu mine pe tot forumul. Am vazut ca lumea i-a spus sa inceteze si sa taca, dar el nu pricepe.

     

     

     

    @ON: ca sa fiu on-topic: Chm, parerea mea e ca nu ai jucat cu cod impotriva noastra... sau in cupa. Acum sa inveti din greseli, ca asa se poate intampla in viata de zi cu zi, sa faci ceva gresit si dupa lumea sa te judece mereu doar pentru acel lucru.

     

    Tin sa-i multumesc lui Kurtos de premiu, e un om de cuvant si multumesc adry de premium. Gj rangfort de premii si organizare.

    • Like 2
  2. Mai taci catel, du-te si roade un os ca esti tu pe langa cu tot ce inseamna cs. Ai steamid-ul meu, go pe eac site si verifica-mi pozele. Ai demo-urile puse acolo, descarca-le si uita-te. Poate asa mai inveti si tu cs.

    Te rog, inghite inainte sa vorbesti, deja mi-e sila de tine. Nu te bag nici eu, nici bianca in seama si vii sa plangi pe forum ca o fetita; o s-o rog pe bianca sa-ti imprumute un always si un sutien, poate te simti mai bine asa. Acum iti inteleg frustrarea, iti vine si tie o data pe luna si ai nevoie sa te descarci... patetic.

     

    Ce tot cauti anturaj cu noi, nu vezi ca nici nu ne obosim sa-ti raspundem. N-ai intelege un post coerent in primul rand.

    Cu tot riscul de a lua warn, e ultimul reply adresat tie.

    • Like 1
  3. NEIUBIMMULT , sincer sigur o sa castige dar imi incerc norocul

     

     

    Cred ca NEIUBIMMULT vor face un drum bun ":) voted

     

     

    Intre NEIUBIMMULT si go4it se joaca cupa .

     

     

    Cata dreptate ati avut. Multumim pentru sustinere si speram sa urmeze si alte cupe.

    • Like 1
  4. Ba copile tu n-ai viata sociala, viitor? Cum sa jucam oricand? Crezi ca ne traim viata in cs zi de zi ca tine? Si cine a fost prins cu anti-ss si a luat ban? Arata-mi si mie.

    Inca ceva e 'wallhaCks' nu 'wallhaks'. 

    Inca o dovada ca te bate viata reala si romana: 'va-ti' se scrie 'v-ati' ca pronumele personal e 'v', iar 'pute-ti' se scrie 'puteti' ca e forma de plural. Pe ce lume traiesti? Chestiile astea se invata in gimnaziu, dar eu cred ca n-ai trecut pe acolo.

     

    @Ca sa fiu on-topic, noi o sa dam wildcard si o sa stabilim o data favorabila la comun acord, daca nu lasam meciul fortat si sa-l programeze unul din organizatori.

     

    @OFF: POTI FOLOSI 2 WILDCARD-URI DACA AI CITIT TU CU ATENTIE. Nu conteaza daca accepta sau nu echipa adversa. Echipa adversa trebuie sa fie de acord cu rejucarea meciului intr-o data favorabila. Daca nu se inteleg niciuna din echipe, meciul o sa fie programat de un organizator.

    • Like 2
×
×
  • Create New...