Jump to content

Contele

Membru
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Contele

  1. Numele cu care joci : Contele
    Steam: Da
    Varsta : 29
    Experienta in AMX : Buna
    Cu ce ne poti ajuta : Activitate,Cumparare VIP
    Ai citit regulamentul ? : Da
    Link-ul cu orele jucate ( CLICK ) : http://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.126:27015/top_players/?query=Contele

     
    Ps : Stiu ca Alisa a zis o data cine ramane fara admin nu mai primeste decat in cazuri exceptionale. Nu consider caz exceptional.Ziua in afara de Zeus care mai intra cateodata nu mai este nici un admin on , seara si dimineata intra argentinienii in rest admini deloc . La sniper se pune lm , nu se ataca , se face camp , se injura ca la usa cortului. Cam fiecare face ce il taie capul .
  2. De cateva zile ? Uitete la activitatea mea . Iesirile mele ? Eu nu sunt vreun pustan care joaca pe server . Sunt jucator de CS 1.6  nu zombie . Poate in linia mea de lucru faptu ca trag ca disperatu in zm ma calmeaza . Nu ma ridiculiza pentru ca in mediul virtual fiecare este Dumnezeu . 

    Cu asta inchei orice topic/subiect . 

    Ne vedem pe server . Nu te salut , nu ma saluti . DOAR JUCAM !

  3. Ti-am vorbit urat ? Te-am jignit cu ceva ? Daca tu te iei de mine eu sa tac sa inghit , respecta pustiule ca sa fi respectat ! Eu sa o iau razna ca am luat remove ? prietene , am luat remove ca am vrut . Nu tineam atat de tare de admin . Adminul e o responsabilitate .

  4. Numele dvs : Contele

    Numele adminului reclamat: Zeus

    Data si ora : 07/10 - 00:30

    Motiv : Explic mai jos

    Dovada ( print consola / demo ) : nu am print

    Alte precizari :

     

     

     

    In primul rand buna seara .

    De la un timp de vreme eu cu Zeus ne ciondanim.Nu injur, nu vb urat , ma comport exemplar cu playerii , nu fac block , atac .. etc .

     

    Intr-o buna zi l-am infectat pe Zeus , omu a zis ca de cate ori ma vede pe sv se tine dupa mine ( kill , infect ) si eu i-am zis ca ok , hai sa ne "razboim" . Asa incepe lupta intre mine si Zeus . Am primit cadou de la Alfa 159 o luna VIP . Tin sa ii multumesc inca o data . Cum fac ammo mai rapid si mult ii dau lui Zeus he-uri,daca e swarm mode ma duc cu blink dupa el. Se tot tine dupa mine si ma asteapta la cotitura sa gresesc sa imi dea ban . in afara de faptul ca am luat remove ( pe mandria si orgoliul meu ) stiu ca nu am gresit cu nimic pe acest sv . Si cu Madam cand intram pe sv lua cate 1-2 he-uri de la mine si sa suparat si nu i-am mai dat , dupa am continuat iar ca asta e jocul , in afara jocului e alta mancare de peste .

    Revenind la Zeus , asta seara mi-a dat ban . motivul numai el il stie . Ca cica il amenint , i-am zis doar ; NU TE PUNE CU MINE  ( se poate vedea si in logo-uri ) .

    Intrase Zeus la joc , si-a luat ZM primul si i-am dat he-kill si a inceput sa reactioneze ! :)

    Stiu si inteleg ca este un pilon al acestui server dar sa o lase mai usor . Mi-a mai dat o data slay ca cica nu atac , tocmai ce am dat blink cu ultimii 7 ammo , l-am facut pe respectivul si cand sa ies cica am blocat , din pacate mai era unu in intuneric si nu l-am vazut , slay direct , dupa vreo 20 secunde desii ceilalti au trecut ca m-am dat la o parte sa ies . ma gandeam ca aia campeaza . 

     

    O seara faina .

     

    PS : Zeus , he-uri o sa primesti de la mine intotdeauna !

    • Like 1
  5. Numele banat : Contele

    IP / Steam ID : 86.126.101.149

    Data / ora :  07/10

    Motivul : NICI UN MOTIV

    Dovada : 

     

    Commencing connection retry to 93.119.24.126:27015

    Connecting to 93.119.24.126:27015...

    You have been banned from this server.

     

    Adminul care te-a banat : ZEUS

  6.  

    Numele dvs : Contele

    Numele adminului reclamat: Eu#

    Data si ora : 06/09/16 04:27

    Motiv : sniper dupa ora 00:00

    Dovada ( print consola / demo ) : http://www.filedropper.com/eu

    Alte precizari : Am citit regulamentul de 4 ori , nu scri nicaieri ca ai voie sa iei mod din zpmenu dupa 00 : 00 , mai ales daca adminul este din alta tara.


  7. Numele banat : Contele

    IP / Steam ID : doar_r4du

    Data / ora : 26aug / 21;40

    Motivul :  eroare steam

    Dovada : 

    Adminul care te-a banat : 

     


     

    ] connect zombie.rangfort.ro

    NET Ports:  server 27015, client 27005

    Server IP address 192.168.10.2:27015

    Connecting to zombie.rangfort.ro...

    You have been banned from this server.

     

    Incercam sa ma conectez , intram pe server si imi aparea eroarea " fake idle client "

  8. Mai oameni buni , intr-adevar eu nu am mai jucat de aproape 2 saptamani pe server , am vazut ca si benq asta si drogatu ala sunt 2 cretini , deci va rog frumos sa ma scuzati pentru aceasta afirmatie .este un tip penibil , un pusti care vad ca nu are ce face , observ ca nu primeste nici slot dar apoi admin . toata lumea respecta regulamentul , NU SE DA BAN DEGEABA VAD , mie unul imi place acest server , am avut fel si fel de admine in ce-i 10 ani de cs.am vazut fel si fel de oameni , 2 jocuri am cumparat de cand ma stiu , STEAM si VIP pe rangfort zombie . asa ceva nu este posibil , suntem 10-15 care radem , glumim , jucam impreuna de ceva vreme , asta este definitia une`i comunitati ,  intelegere si pace , este o viata virtuala , dar TOTUSI EXISTA UN REGULAMENT , cat va costa sa dati 2 banuri , cine e benq , cine e drogatu  ? chiar nu inteteleg , unii dintre voi platesc host , dau boost , etc etc . cum peste tot sunt si oi negre nu ai ce sa faci . eu unu m-am saturat de aceste aberatii , nici un admin nu greseste , se ia greu admin ,nu am vazut un vot de la benq sau drogatu , nu am vazut o postare la celelalte rubrici ale forumului , nimic nimic , dar ei sunt smecheri , bai oameni buni nu v-ati saturat de astia doi ? ca eu unu sunt satul . ii mai iau si peste picior pe test ( care mai mereu da boost  ) , pe col , daca nici omuletu asta nu e activ din toate punctele de vedere eu cumpar vip la tot sv`u . daca tot se cred 2 smecheri , eu am net pe carbuni si tot intru si dau un vot , nu ca sunt obligat , pentru ca asa trebuie , daca nu joc asta nu inseamna ca nu intru pe forum sa imi dau cu pararea sau ceva , sunt multi mult mai mult in masura sa faca ceva in privinta celor 2 .

    O seara faina !

    • Like 5
  9. Dupa cum am spus si in cerere anterioara ; CONTRA .

     

    Esti prea insistent , nu respecti modelul , disperare mare pentru un slot , 15 ani ... trebuie sa intelegem !

  10. 1 la mana , Lucifer este admin pe ZM , nu iti permiti sa ii spui sa isi vada de treburile lui , tocmai astea sunt treburile lui . 2 la mana regret ca ti-am dat pro . nu imi mai pot schimba votul ca nu sunt ca vantul .

    • Like 2
×
×
  • Create New...