Jump to content

DIAS

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DIAS

  1. :)) ca eu stiu ce e ala?! unde vad daca am anti ss?

    Pai daca aveam anti SS inseamna ca nu mai imi facea ss deloc, nu?? 

    si de ce ultima poza trebuie sa fie alba sau verde, imi explica si mie cineva?

    uite ce am gasit eu ca inseamna anti ss -> http://alphacs.ro/showthread.php?73783-Verificare-ss-antiss

    inca un exemplu aici -> http://www.wargods.ro/archive/index.php/t-728.html

    inainte de a deschide gura/tasta informeaza-te!

  2. Pai eu de unde sa stiu de ce nu e alba? Pe poze se vede clar ca nu am nimic, nu inteleg de ce insistati aiurea cu poza alba. Si daca nu e alba inseamna ca.... ??? explicatimi si mie, sa stiu cu ce am gresit.. :)) oricum e penibila situatia! Daca nu va functioneaza pluginul amx_ss, nu sunt eu de vina!

  3. ¤ Nickname : DIAS

    ¤ Adminul care te-a banat : Nedifen

    ¤ Ip-ul tau : 82.77.209.12 

    ¤ SteamID (numeric) : --

    ¤ Motivul pentru care ai primit ban : antiss (cu toate ca le-am trimis)

    ¤ Ora/data la care ai luat ban : 27.09.2018 13:35

    ¤ Dovada (print la consola OBLIGATORIU) : https://imgur.com/a/6Lbbtkw

    Dovada, aceleasi poze pe care le-am aratat si adminului - https://imgur.com/a/yKuqqi0

    (Mereu pe harata asta sunt verificat, am impresia ca au adminii ceva cu mine. De fiecare data cand sunt primul in lista, ma impiedica sa joc, ba test wg ba poze... cred ca ma cunosc toti adminii pana acum, pana si West ma stie , am adminat impreuna... ce sa mai zic, daca aveti ceva cu mine spuneti si nu am sa mai intru pe servar, daca deranjez asa tare. )

     

    O zi buna!

     

  4. Numele dvs :DIAS

    Numele adminului reclamat:EU

    Data si ora :23.02.2017

    Motiv : slay

    Dovada ( print consola / demo ) :http://imgur.com/RtBoWJd

    Alte precizari : nu este prima oara cand iau slay de la el, fara motiv. Admini dinastia de 2 lei tot ati avut pe servar. Nu mai 

    post sa joc, ca hop slay, ce inseamna asta??

     Eu nu astept raspuns de la adminul care mi-a dat slay, eu astept raspuns de la cineva superior in grad lui, asa ca te rog, lasa pe cineva superior in grad sa raspunda. Nu incerca sa imi inchizi gura. Nu incerca sa influentezi. Lasa reclamatia sa isi urmeze cursul. Alisa, mrs, Nully ma cunosc toti, am adminat impreuna pe un servar de respawn acum ceva timp in urma, deci reclamatia nu este in van, cine ma cucoaste stie ce fel de om sunt.

    Nu inteleg de ce ai inchis topicul si nu mi-ai dat dreptul la replica, ce e aici, comunism? Sau te temi ca am dreptate si poti fii sanctionat?

  5. ATACUL DIAS ZOMBIE NU ESTE slayed Asta e regulile și să ZEUS , de asemenea, a fost online, el nu mi-a spus că am fost rău și nici nu a abuzat ucide scorul înainte de a nu are nimic de -a face cu noul mod (modul SWARM în care nu a fost ataca ) .

    you can say in english, because i understend nothing from here

    • Like 1
  6. Ideea e ca am vrut sa renunt la aceasta reclamatie, numai ca, adminul, acum 1 ora a intrat pe server si a inceput: "- Nu mai faci reclamatie pentru un slay?; - I-auzi asta vrea sa imi faca reclamatie pentru slay" si a tinut o asa 20 de minute, lucru care m-a deranjat enorm. Eu imi vad de treaba mea, regulile le cunosc, dar cand vad asemenea admini plini de ei ce se cred "GREI", parca striga o voce in mine... :))) (am lucrat in militie, cred ca de acolo se trage).

    Nu vreau sa complic nimic, nu vreau avertismente pt nimeni, vreau doar sa fie un pic mai atent, sa urmareasca un pic situatia dp care sa ia masura care se impune, adminul a inceput sa dea slay pe banda rulanta...

    Ms frumos!

    • Like 1
  7. Numele dvs : DIAS

    Numele adminului reclamat: Death-Shot

    Data si ora : 24.08.2016 -

    Motiv : slay aiurea

    Dovada ( print consola / demo ) : fara

    Alte precizari : Eram in a 3-a runda pe harta noua, scorul meu 6 - 2, eram zombi, doar ce facusem alti 2 playeri zombi, cautam ct, moment in care primesc slay pe motiv ca nu atac. Intrebandu-l pe admin de ce slay, el imi raspunde, putin nepoliticos si de sus, ca nu atacam, eu il pun sa verifice scorul meu si sa vada daca atacam sau nu, tinand cont ca era a 3-a runda, el o tine pe a lui, ca nu atacam, parca se blocase. Nulli ma stie am fost admini impreuna pe respawn la Alisia, acum ceva timp. Deci exclus sa fac reclamatie aiurea.

    Merci frumos!

    O zi frumoasa

     

    • Like 2
×
×
  • Create New...