Jump to content

ButtHead

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ButtHead

  1. 6 hours ago, Nedifen said:

    El Gitano, am inteles, atunci se schimba problema, ai actionat conform regulamentului legat de a cere wg lui HuttHead. 

    Multumesc pentre informare. 

    deci Nedifen...fara suparare halucinantul motiv pt care mio cerut wg e ca nam admin...? si e conform regulamentului? eu stiam ca facem wg cand suspectam pe cineva de anumite coduri sa asa vedem anumite cfg...de ce nul intrebi carei adevaratu motiv pt care ma banat?


  2. Ban Information 
    Name: ButtHead1 
    IP: 94.174.4.126 
    Reason: no.wg 
    Unban Time: Permanent Ban 
    Admin Name: El GitaNo 
    Admin SteamID: STEAM_0:1:440765161 

    Se pare ca este copil El Gitano...inca cauta motive sami dea ban si sa se ia de mine...cu atata aroganta si prostie nu ajunge departe ...nici nu stie sa vorbeasca! nu vreau unban ...vreau doar sa vedeti ce  admin e ! nu stie cum sa ma faca de cand mo injurat si iam dat ban!! http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1490617 is tare curios ce o vazut la mine :))) aim ? wall? vreau sa imi explice ce motiv o avut in primul rand sami ceara wg!!tot aiurea da ban si la jucatori! face demo aiurea sa dea ban la cine vrea el...desi in demouri jucatorii sunt curati! eu pe server cu asa admin ...nu ma pot juca! 

  3. 22 hours ago, Nedifen said:

    Nu am fost de fata, insa ma iau dupa ce s-a postat aici.

    @Yontu, daca iesi de pe server adminul in cauza e "obligat" prin regulament sa te baneze. El nu are de unde sa stie ca tu te-ai dus sa faci acel test wg ( din ce ai postat nu e testul corect, ai trimis o poza)

    Eu inclin spre pro unban cu conditia sa faca acel test wg (yountu, ai pm cu pasii respectivi)

    Eu azi m-am uitat pe yountu zeci de minute, am vazut doar o reactie peste medie, fara coduri.

    P.S. Nu avem de castigat daca banam jucatori fara sa joace cu coduri, doar de pierdut, mai putini playeri.

     

    pariu ca si tu procedai la fel daca iesea :D iam cerut un wg frumos ...el mo luat cu altele...o durat vreo 10 minute pana lam convins....o iesit ...iam dat ban....eu de unde stiu ca nu o avut cod atunci?degeaba imi arata wg dupa ce o iesit de pe sv ...nu?:D

     

  4. cu asemenea limbaj...noroc bun...cu ban ramai !! iam cerut wg test si el so deconectat de pe sv si o intrat iar dispus sa il faca...clar ca iam dat ban! pe langa faptul ca mio luat vreo 10 minute sal conving sa faca wg ala....si el iasa de pe server..si eu chiar am rabdare...dar omu nu intelege ..deci sincer daca si wg e greu de instalat...iam dat link...iam zis sal instaleze si sa dea scan...ce as fi putut sai fac...sai desenez?

×
×
  • Create New...