Jump to content

Naix

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Naix

  1. Da ai inteles perfect, si cum am spus, nu am primit cat timp eram  pe srv, de asemenea adminul care a dat ban poate confirma ca am fost simultan pe srv, sau poate in dovada apare ca eram si eu.  are 14 ani, nici nu joaca cs constant, il avea instalat si am zis hai sa jucam putin. Am zis rebanat pentru ca fiind numele clientului m-am gandit ca au intrat alti copii cu numele ala si aveau wall. 

  2. Treaba sta in felul urmator, am cerut putin ajutor de la Laur sa vad care e situatia, mi-a scos banul ca sa pot afla de ce am luat ban pe acest ip(nu stiam ca apare in consola motivul si toate cele). Ieri cum am zis am intrat in jurul orei 18 si am jucat de pe acelasi ip cu un verisor care era la mine acasa, insa el joaca non-steam, fara sa-si schimbe numele pe care il are respectivul client, si probabil adminul care a dat ban vazand acelasi nume a rebanat playerul respectiv (total deacord) si totodata si ipul. Suna complicata toata treaba, dar cam asa e, nu aveam niciun motiv sa intru cu cod, mai ales cu alt nume. Adineauri l-am sunat sa-l intreb daca a jucat cu wall cat timp a fost la mine, a zis ca nu, acuma, daca adminul care a dat banul are vreo dovada sau ceva ca a jucat ieri imi asum eu. Daca stiam ca asta e motivul si ca nu eu personal am primit ban, dadeam un rr la modem si jucam linistit nu faceam atata tam-tam. Oricum, chiar daca mi-am fost scos banul nu intru pe srv pana nu se lamureste treaba, ca sa nu fie probleme.

    Multumesc!

     

    Untitled4.png.5e660fa79d04bf4b0f13beb0a3337328.png

     

    Untitled5.png.56a7c41ab3b05b1c193ba6b16e750f43.png

  3. ¤ Nickname : Naix

    ¤ Adminul care te-a banat : ???

    ¤ Ip-ul tau : 79.119.173.20 // Dynamic

    ¤ SteamID (numeric) :  STEAM_0:0:42065876

    ¤ Motivul pentru care ai primit ban : Am inteles de la cineva ca motivul ar fi wall.

    ¤ Ora/data la care ai luat ban : ??? Ieri in jurul orei 18 am jucat, si azi cand am intrat pe la 12-13:00 am sesizat ca am ban.

    ¤ Dovada (print la consola OBLIGATORIU) : Dupa cum am mentionat mai sus nu eram pe server.

                 Salut, am facut cererea de unban pentru a vedea dovada pentru care am luat ban, adica daca macar imi dai ban, da-mi cand is si eu pe server, nu in lipsa, sau daca totusi ai dat pe motiv de wall, puteai face si niste poze, nu asa ca ti s-a parut.

×
×
  • Create New...