Jump to content

Bosniacu1

Membru
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bosniacu1

  1. On 3/23/2019 at 6:15 PM, fi9 said:

    @Bosniacu1 Poza era destinata unui admin, nicidcum pentru unban. Cred ca sunt in stare sa gasesc sectiunea singur, multumesc :)

    Prietene, daca poza respectiva era destinata unui admin, puteai sa-i trimiti frumos un PM. Ma bucur ca mai sunt oameni care sunt in stare sa gaseasca sectiunea. Bafta!

  2. On 3/4/2019 at 7:24 PM, kokorico said:

     respectand pe altii te respecti pe tine insuti. Nu persecutati jucatorii, vor evita serverul. Fiti discreti. Degeaba vorba este ca mierea, daca este din otet cu zahar.  Nu stam drepti si judecam stramb. Cred ca pe unii i-as fi propus admini si s-au descoperit a fi codati. Dinamica jocului este alta pe respawn, efectiv nu-mi pasa ca pe unu il chinuie codul, chiar nu-l simt in joc, este insignifiant. deschide-ti niste Topicuri: sa votam harti preferate (un sondaj), sa punem pozele si WG, sa propunem admini. La discutii libere: ce mouse folositi, ce setari, cfg, filme, seriale , muzica, documentare. Ce pasiuni avem, putem discuta prin mesaje, sa nu existe ideea de ostentatie. Intalniri, daca sunteti pasionati de cs, eliminati din suspiciuni, legati prietenii si multe alte lucururi frumoase, productive. Sunt harti, poate merg adaptate la server etc. Apropo , la doua, trei harti as juca un fy_ice. Programul de noapte si de dimineata, nu putem juca d2 6vs6. que sera sera

     

    Total de acord .Cineva sa-i dea omului astuia o functie de raspundere pe serverul asta, are ceva in cap, spre deosebire de toti copilasii.

  3. Nu vad nici cea mai mica urma de wall in demo-ul asta . In plus riki joaca de ceva timp pe server si pot sa spun ca este un jucator bun . Reclamatie nefondata. T/C !

  4. Cu permisiunea lui adry am luat decizia de a face aceasta campanie de admini pentru a ajuta la sustinerea si  popularea serverului pe toata durata zilei (24h). De asemenea daca faceti cereri de admini sunt necesare mnim 5 ore  si cont pe forum + banlist.

    Aici aveti modelul pe care trebuie sa-l urmati . Multumim si mult succes 

    Nick:

    Contact: 

    Ore:

    Experienta amx: 

    Varsta: 

    Cum poti ajuta sv?: 

    Poti intra pe Teamspeak: 

    • Like 1
  5. Am observat de 2-3 zile incoa' e mai bine, dar crede-ma , pana saptamana trecuta nu erau 20 pe timpul zilei, nu inteleg ce te tot contrazici atat cu mine. Pur si simplu am avut o sugestie, am facut parte din alte comunitati si am vrut sa se ridice si mai sus serverul, comunitatea etc. Pace !

×
×
  • Create New...