Jump to content

capsunica

Membru
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by capsunica

  1. Salut !

    Am revenit dar de data asta nu am venit pentru o noua cerere unban ci pentru cerere de admin .

     

     Numele cu care joci: capsunica
    # Steam: Nu
    # Y!M: alin_ionutz8@yahoo.com
    # Varsta: 20
    # Experienta in AMX: da
    # Esti de acord cu regulamentul?: Da
    # Cu ce ne poti ajuta: cu prezenta :))
    # Cum te descurci cu forumul?: bine
    # Link-ul cu orele jucate: nu am destule dar o sa fac,ideea e ca mai am avut admine pe multe servere si cu amx-ul ma descurc bine de tot,la recunoasterea codatilor chiar si mai bine,ii recunosc din primul moment cand trag si cum asteapta asa ca nu cred ca o sa fie probleme.Daca sunteti stricti in legatura cu regulamentul serverului nu-i nici un fel de problema,nu ma supar.

  2. Esti banat pe sv boy iar cu demoul tau demonstrezi si mai mult..iar mrr te rog sa fi atent cand iei o decizie in legatura cu codatii:) Scursuri:)

    Observ ca sunt banat pe server,nu e greu sa dai ban,putin mai greu e sa dai ban la codati,nu mie. Pentru tine e prea greu sa deosebesti codul de skill si pentru asta consider ca tu nu meriti admin . Am mai spus si pe celalt server : am jucat awp only 5 sau 6 ani iar astazi nu a fost una din zilele mele bune,pot da si mai bine :P .

  3. Eu stau la chirie si router-ul nu e in camera mea,asta ar insemna sa imi deranjez colegul,plus ca nu vreau sa fiu nesimtit si sa joc cat timp am ban pe server,m-am gandit sa fac cerere unban cum am facut si pe reddevil de doua ori .

    • Like 1
  4.  

    Sunteti deja prea amuzanti :))) ,am fost banat de doua ori in 2 zile pe reddevil.rangfort.ro pe motiv de cod iar acum primesc ban si pe respawn.rangfort.ro ,cine v-a invatat sa adminati?

     

    Nickname : capsunica

    IP / Steam ID: ip dinamic,nu mai am steam .

    Data / Ora : 2.05.2015 ora 19:50

    Motivul : cica wall si aim ^^

    Dovada : http://www.girlshare.ro/34726699.7

    http://www.girlshare.ro/34726701.9

    Adminul e ^Mr.LuCiFeR

    Intamplator am facut si demo in timp ce jucam,cateodata mai imi fac asa ca o sa-l postez ca sa nu mai astepte toata lumea dupa admin pana vede postarea .

    Demo : http://www.girlshare.ro/34726707.4

     

     
     
×
×
  • Create New...