Jump to content

RGDGYNSDNDG

Membru
  • Posts

    1,670
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RGDGYNSDNDG

  1. Trebuia sa pui si Ip dar o sa ma uit la demoul tau si daca are aim o sa dau un edit

    Daca aveam ip-ul acestui player, il puneam, de indata ce nu-l am, nu l-am pus. In schimb am reusit sa fac rost de Steam ID.

  2. Zic contra din 2 motive:

    -nu ai un minim de 20 de ore

    Nu am pe acest nick-name un minim de 20 de ore, insa vechimea tot o am.

     

     

    Zic contra din 2 motive:

    -esti cam...arogant sa spun asa,nu prea vorbesti cu nimeni cand esti pe server,nu stiu daca stie blabla ca te descurci dar noua,adminilor, nu ne-ai demonstrat asta in nici-un fel,succes

     

    Ca nu doresc sa vorbesc cu voi, e fix problema mea. Cum sa va demonstrez daca nu detin un anumit grad, gandeste inainte sa scrii ceva.

     

     

     Motivul pentru care vrei sa fii admin => Cam penibila intreabarea. Ca sa-mi fac treaba de admin, logic.

    Cand ai zis sus^                     

    Cum sa fie penibila intrebarea? Asta e o intrebare care zice singura "De ce vrei sa fi admin?" Adica tu trebuie sa-ti exprimi un motiv pe care sa fi admin pe sv.

    Normal ca mi se pare penibila intrebarea, sa-mi exprim motivul pentru ca vreau sa fiu admin zici, pai, vreau sa obtin admin pentru ca sa banez tot sv-ul [ vorbind ironic ]. Cand cineva isi doreste admin o face pentru ca ii place sv-ul, staff-ul, doreste sa ajute sv-ul sau poate alt motiv, nu o face doar pentru ca sa fie facuta. Daca te uiti la majoritatea cererilor de admin la aceasta intrebare rapunde cu " vreau sa ajut sv-ul ", mi se pare logic ca asta isi doreste, daca ar raspunde cu " vreau sa banez sv-ul" probabil ar fii respins, deci, parerea mea ramane ca e o intrebare penibila.

     

    Alte informatii => Blabla, stii cum ma descurc si ce-mi poate capul, a 2 a sansa daca e, e bine venita.

    Stiu ai mai fost admin inainte si erai  vechi ca admin inainte. Da,dar eu stiu de ce ai luat remov! Din cauza ca, cand ai avut Co-OWNER iti dadea inainte pe vechiu regulament cate 3 moduri pe zi, asa era vremea pe atunci si in plus ca nu aveai activitate,adica tu intrai pe sv si iti dadeai cate 3 moduri si dupa iesai dupa sv! Nu stiu acu daca esti capabil de Admin! Cred ca ma sti . Eu sunt printe admini vechii. Sa-ti amintesc sunt Daniel Deani Ionutzyul.Pai ce sa zic. Contra nu ai activitate. Si cum a zis Bull ca esti arogant da asa e nu bagi pe nimeni in seama! Fa orele necesare si vorbeste si tu ca se ne convingem daca esti demn de admin.  Bafta!!!!

     

     

    Nu mai aveam activitate in ultima perioada pentru ca doream sa ma retrag, din ce cauza, treaba mea. Incercam sa mai profit si in acelasi timp sa ma mai distrez putin, luandu-mi mod-uri. Nu ma cunosti, habar n-ai daca sunt capabil sau nu de admin, dar eram la un pas de ftp, din pacete experienta mea in ftp nu e una  tocmai grozana.

     

    Nu te-am prins cand erai admin, desi stiu ca ai vechime pe server.

    Totusi asta nu e de ajuns, 'batrane'.

    Contra.

    Intr-adevar, poate ca nu e de ajuns, asta e, prefer sa esuez decat sa nu incerc.

     

    Contra !!!!  

    Motivele mai sus !!!! au dreptate colegii mei...nu am asa multa vechime aici dar pot sa spun ca nu prea vorbesti cu nimeni,cel putin eu nam vazut,are dreptate bull

    Bafta !!

    Nu ti-o spun cu ura, n-am nimic cu tine, banuiesc ca nu esti inaintat in varsta, incearca sa mai lasi putin din timpul petrecut la pc, si mai cauta o carte de romana, ai putina nevoie.

    [ - Nu exagera cu " !!! " ]

    [ - N-am* ]

     

    ☣ P.S => Observ ca imi reprosati sa nu mai fiu arogant si sa comunic cu voi, din pacate nu pot face asta, nu-mi sta in fire.

             => Staff-ul inca mai are nevoie de admini cu experienta in adminat si activitate, eu nu fac decat sa va ajut, nu va musc din paine mie tot una-mi este, primesc sau nu admin, tot voi juca pe sv de placere.

  3.  Numele cu care joci => growth
     Steam => Da.

     Varsta => 19 spre 20 [ batran ]

     Adresa contact => -

     Experienta ca admin => Destula experienta.

     Motivul pentru care vrei sa fii admin => Cam penibila intreabarea. Ca sa-mi fac treaba de admin, logic.

     Esti de acord cu regulamentul? => Da, da sunt, plus ca am conceput si eu cat de cat la regulament.

     Link cu orele jucate =>  http://www.gametracker.com/player/growth/93.115.80.103:27015/

    ☣ P.s => Nu detin prea multe ore pe acest nick-name, dar am jucat pe diferite nick-uri, totusi am o vechime pe acest sv.

    Alte informatii => Blabla, stii cum ma descurc si ce-mi poate capul, a 2 a sansa daca e, e bine venita.

×
×
  • Create New...