Jump to content

ArOn @ RangFort

Membru
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Ecuador
  • Gender
    Male
  • City:
    Machala

ArOn @ RangFort's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

62

Reputation

About Me

Bine ați venit pe profilul meu ▲

▲ Welcome to my profile

 

- - -

Link-uri utile

Tumblr-ul meu personal & Tumblr-ul actual

Portofoliul meu

Aici poți să aplici pentru Moderator / Designer

Ai nevoie de ajutor în Photoshop? Poți să dai un reply aici

Dacă ești nou nu ezita să te prezinți

 

- - -

Informații personale

Nick-ul meu: ArOn a.k.a jAKEN

Prenume: Florin

Vârsta: 19 ani

Locaţia: Craiova

Ocupaţie: Student la facultatea de medicină din Craiova.

Jocul(rile) preferat(e): Prefer să mă joc foarte mult League Of Legends, seara cu prietenii jucăm puțin Counter-Strike 1.6, iar dacă ar fi să pun și al 3-lea joc aș alege San Andreas Multiplayer, dar cam rar mă joc acest joc deoarece necesită o groază de timp, așa că nu este preferatul meu.

Hobby-urile mele: Sunt o persoană ce are ca Hobby PhotoShop-ul, sunt la început de drum, am experiență doar 2 ani, insuficienți pentru a mă putea lăuda cu un succes foarte mare.Vreau să excelez și pe acest domeniu, făcând pe fiecare zi câte un mic pas pentru a fi mai aproape de scopul meu și acela fiind "Să ajung Graphic Designer profesionist" Da, un vis mare dare nu pot spune că nu se poate realiza, deoarece spun eu am imaginație și potențial.

Descriere personală:Sunt o persoană calmă, analizez detaliile pentru a nu face greșeli de care m-aș putea lovii pe parcursul vieții, îmi place să fac lucruri care mă atrag, nu suport să fiu obligat să fac ceva, mi se pare total aiurea ca și cum i-ai da unui nefumător un trabuc și l-ai pune să fumeze.

Lucrez în PhotoShop de 2 ani aproape 3 și spun eu că de la tipul ăla care făcea lucrări mai urâte ca stock-ul am ajuns să mă pricep cât de cât.

×
×
  • Create New...