Jump to content

Iusti

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Iusti

  1. cum ai facut chestiile alea de la nume, din spate. fac parte din border? Poti sa mi le dai te rog?
  2. Lucrezi destul de bine... la text e problema.
  3. Wow, m-ai uimit! Iti multumesc. Voi face ce mi-ai spus, .
  4. Dami si mie chestiile alea din parti, te rog, cred ca este border.
  5. Sunt total de acord, dar nu sunt de jumatate de an, sunt de o luna maxim. Acum am o experienta vasta. Voi fi respins, adevarat, dar tot voi munci pentru acest grad.
  6. Dami si mie borderul de aici te rog: Nu mai pune la toate avatare bordele, punele un stroke.
  7. New avatar effect: Scuzati ca nu a iesit si partea de jos, doar ca nu a iesit la render.
  8. Dupa ce tuturial ai facut asta sau este facuta de tine de la 0?:
  9. Imi cer scuze, dar nu stiam ca esti fata. Nu fac posturi pentru +1, ci doar vreau sa te felicit.
  10. Hai ca mai ai evoluat, , bravo! Tine-o tot asa, batrane!
  11. Ai evoluat, de unde ai inceput si unde esti aici, bravo pentru evoluare!
  12. Un logo: O carte de vizita: ! Tin sa mentionez ca, cartea de vizita este facut de la 0. Am fost Designer Radio 25 Romania.
  13. Sunt total de acord cu tine, avand in vedere ca nu am spus ca sunt expert, da. Lucrez de aproximativ 2 ani, dar am luat o pauza de 2 luni si dupa am revenit, iarasi o luna din cauza PC-ului. Efectiv am pierdut tot, mai ales .psd-urile.
  14. Nume : Iusti Nick : Iusti Vârstă : 14. Motiv : Deoarece vreau sa aiba un aspect placut pentru membrii comunitatii RangFort. O sa stau la dispozitia lor cat trebuie. Am inceput scoala, dar o sa am timp si de design. O sa am multe proiecte si dezvoltari pentru comunitatea aceasta. Adresa de contact : Y!M: iustinianf ; Skype: iusti.iusti21 Timp alocat forumului : Cateva ore, 4 - 5/zi. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : De mult timp, 2 ani aproximativ. De ce te-am alege pe tine ? : Deoarece lucrez bine in Photoshop si vreau sa ajut membrii comunitatii cu avatare/user baruri/logouri/semnaturi etc... De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Deoarece chiar vreau sa fac ceva pentru aceasta comunitate, sa fac cadouri, sa fac ceva. Voi fi activ la raspunderea cererilor cat si la categoria Design. Experienta [ Creatii ] : O sa pun mai multe creatii - http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/24147-portofoliu-iusti/ ! Stiu, debea am venit si fac cerere, dar stiu ce pot face si ce pot sa va arat.
  15. Salut, acesta este portofoliul meu. Partea proasta este ca nu mai am .PSD la ele, efectiv le-am pierdut din cauza Hard Diskului, le-am gasit dupa cateva zile pe vechile mele comunitati. !Acestea nu sunt toate lucrarile, mai mult de jumate sunt pierdute...
  16. Super faine. Font si stock te rog:
  17. Lucrezi foarte bine! Bravo! Stock?: /// Scuze dar nu il mai am..si nici nu il mai gasesc.
×
×
  • Create New...