Jump to content

RyoKu

Membru
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Pascani

RyoKu's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

6

Reputation

  1. http://www.filehost.ro/29074528/cstrike_rar Aștept un răspuns despre modul în care funcționează.
  2. RyoKu

    Drop FPS

    Trebuie curatat. Iti garantez eu ca praful incurca procesorul si placa video maxim, si nu e pasta 'termonucleara' este pasta 'termoconductoare'.
  3. In primul rand acest topic trebuie inchis. Aveti dreptul la o cerere odata la 3 zile, nu zilnic. Tu ai cerere pe 17 si asta e pe 18. Cer T/C.
  4. Eu nu inteleg pentru ce dai acele beneficii, alea nu se baga din amx_who. Si nu ai specificat accesele pentru fiecare grad, astept un edit + bump.
  5. Plugin-ul nu contine reclame sau programe de tip slowhack sau mai stiu eu ce visezi tu, asa ca nu vad de ce ar trebui postat .sma, si chiar daca ar trebui, nu il mai detin. Daca nu esti multumit de serviciile oferite te rog sa ma reclami unui moderator/administrator si el va lua decizia cuvenita.
  6. Multumesc tuturor, toate vor fi folosite cate o saptamana. Puteti da T/C.
  7. Astept si alte creatii, multumesc.
  8. Daca ai activat plugin-ul corect, botii intra automat la fiecare harta.
  9. Ai primit acest plugin in PM, astept detalii despre cum se comporta si toate erorile pe care le produce, vor fi remediate.
  10. Reinstaleaza clientul steam, e posibil sa ai probleme cu ceva fisiere.
  11. #i can't believe you ! ( Ai kent ba, Liviu ? )

  12. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : girls/nature Text principal : ryoku ;x sau Ryoku ( ce se incadreaza mai bine ) Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : www.rangfort.ro Alte precizari : - Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : 150 x 300
  13. https://www.xfile.ro/download/af4be0fc0c584dec7da0dfac3f3cdcc6.html Data viitoare nu strica un search, nu o lua in nume de rau, dar aveam unul pe forumul nostru asemanator cu ce cereai tu, l-am editat, poftim. Trebuie doar compilat.
  14. Astept un PM cu modificarile dorite, daca le primesc pana diseara, maine il ai gata. Mersi de intelegere !
×
×
  • Create New...