Jump to content

Danut_ZP

Membru

Community Reputation

93 Excellent

About Danut_ZP

 • Rank
  Membru avansat

Contact Methods

 • Skype:
  Klondike_ZP

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Campina
 • Interests
  Daca respecti persoana de langa tine esti bun la suflet, daca nu respecti persoana de langa tine inseamna ca nu esti bun la suflet!

  RESPECTA SI VEI FI
  RESPECTAT!!!  :) :) :) :) :) :)

Recent Profile Visitors

2,713 profile views
 1. Danut_ZP

  Cerere Admin

  PRO!!! Te vad activ pe server si meriti admin! P.S: Cu toate ca , cand eu sunt activ pe server nu dau de nici-un codat... in fine BAFTA!!!!!
 2. Danut_ZP

  Discutii / Chat

  Puteti baga la admin sa scrie cu verde??????
 3. Danut_ZP

  Cerere Admin UnChIu_-_BuNic

  #PRO!
 4. ZP.RANGFORT.RO 

 5. Danut_ZP

  Cerere ADMIN Giovanny

  * Nick : Givoanny * Steam ID (cifre) / YahooID / Skype / Email : sasukekopoty@gmail.com * Varsta : 16 ani merg spre 17 * Link GT cu orele jucate : Nu le am , dar am sa le fac! * Motivul cererii de admin : Am vazut ca s-a redeschis server-ul ZP si vreau sa ajut din nou acest server cu activitatea mea si chiar mi-e este dor sa fiu din nou admin pe acest sv! :* * Ai citit regulamentul ? : Da!
 6. Connect To Server: ZM.RANGFORT.RO. THIS IS THE BEST SERVER ❤❤❤

 7. Www.Rangfort.Ro

 8. Danut_ZP

  Cerere TAG Danut.

  # Numele cu care joci: Danut.# Tag dorit:: [☆☆Super-Admin☆☆]--》# Link orele jucate: ( C l i c k ) 3H and 10 minute.
 9. Danut_ZP

  Pleaseee vip on the sv

  Wtf ... Delete Topic!!!
 10. Connect To SERVER --->> ZM.RANGFORT.RO <3

 11. Danut_ZP

  [Ban-List] Danut.

  Ban nr. : Nick : IP / STEAMID : Motiv : Dovezi : Aici imi voi posta toate banurile!
 12. Danut_ZP

  Cerere Avatar Danut

  Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar dar daca se poate sa se miste si imaginea Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Sexy Girls. Text principal : Danut Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) :Www,RanGFort.Ro Alte precizari : N-am.
 13. # Numele cu care joci: Danut # Steam: Da / Nu NU # Varsta (obligatoriu): 16 ani # Experienta ca admin: 3 ani experinta! # Motivul pentru care vrei sa fi admin: As dori admin pe acest sv ca sa ajut sv si sa il protejez!!! # Esti de acord cu regulamentul?: Ooops, am uitat! # Link cu orele jucate: ( C l i c k ) N-am dar am sa le fac!!! # Esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie?: PE VIITOR. # Alte informatii: Sper sa fiu acceptat! P/S: Mero si Samo daca mai ma tine-ti minte va rog contactati-ma cu un PM. Am fost Admin pe ZP.RANGFORT.RO sunt Danut.
 14. Danut_ZP

  Cerere Moderator Danut

  Nume : Daniel Nick : Danut Vârstă : 16 Motiv :Vreau sa ajut comunitatea! Adresa de contact : danielbuldan@gmail.com Timp alocat forumului : 2-3 ore pe zi. Ce secţiuni doreşti să moderezi? ZONA-IT De ce ai ales aceste sectiuni? Ca ma descurc foarte bine. De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Doresc sa ajut comunitatea. Ai mai moderat pe IPB? Da Ce înţelegi prin "Post hunt"? Postare aiurea la un topic, postare care nu are sens.... Ce înţelegi prin "Dublu post"? A face dublu post la acelas topic ! Ce înseamnă "Warez"? Inseamna Piratarie Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe +18 Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post Hunt inseamna postare fara sens la un topic iar off-top ic dezbatere de la subiect ! Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Mai multe topicuri interesante ! Ai citit regulamentul forumului ? Da si trebuie respectat!
×