Jump to content

BlackPearl

Administrator
 • Content Count

  3,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

BlackPearl last won the day on March 3

BlackPearl had the most liked content!

Community Reputation

1,648 Excellent

7 Followers

About BlackPearl

 • Rank
  V for Vendetta

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Bacau

Recent Profile Visitors

8,463 profile views
 1. Re man te astept pe ts SA vorbim 

 2. #RESPINS in ultima perioada serverul a fost mai mereu gol , la intrebarea : Esti dispus/a sa aduci membrii pe server activi zilnic daca da specifica cati : da Nu raspundeti cu Da daca nu aduceti niciun membru, ultima data pe server am fost eu Vallentin si un prieten de al nostru de restul nimeni nu a mai intrat deloc.
 3. As Cazador said you should create you'r own portofoliu and show us you'r work , if we don't see them in 24 hours you get rejected.
 4. Road to UK , my days in Italy come's to an end, maybe blabla wanna hang out for a beer xD

  1. Show previous comments  1 more
  2. blabla
  3. None

   None

   Cheers! :). Felicitari si succes cu gradul Blackpearl ! Si nu in ultimul rand bun venit in tara caramizii si culorii gri. Poate mergem sa ne intrecem la baut cu cateva englezoaice.

   Va salut cu respect.

  4. BlackPearl

   BlackPearl

   Cheers! Inca nu am ajuns in UK , la sfarsitul lui Octombrie ajung, sa termin si contractu de munca aici i-am anuntat ca din Octombrie renunt la contractul lor pentru plecarea in UK dar sigur de ce nu cand e vorba de o bere buna ( sau mai multe ) niciodata nu spun nu :)

 5. #Acceptat , sa ma cauti maine sa iti pun gradul.
 6. #Respins pentru sectiunea ZM trebuie sa posteze Managerul Serverului nu tu.
 7. Respins , regulament necitit.
 8. Benvenuta xD welcome to our community we hope you will enjoy and have a great time on here.
 9. Salutare comunitate , revin cu un mic update dupa ceva timp , nu am mai postat aici deoarece erau aceleasi jocuri. De curand am facut rost de o cheie Valorant Closed Beta. Bun pana aici toate bune si frumoase , bucuros ca am prins cheie sa particip in beta si da hai sa ii dam un pro si contra jocului. PRO: Server Tickrate 128 e un big pro deoarece chiar voiam asa ceva si in meciuri competitive din CS:GO si nu s-a adaugat decat daca joci FaceIT. Grafica Decenta da e o grafica decenta nici prea buna dar nici atat de rea incat sa nu instalezi jocul. Distractie modesta c
 10. Topic inchis. Membrul nu mai este activ de pe data de 3 August 2019 , in cazul in care ai nevoie de redeschiderea topicului imi lasi pm.
 11. #Acceptat Sa imi dai pm cu nick si pass
 12. Aproved! I hope you will keep working on you'r album just to see more creations and show us how much experienced are you as a Designer. Happy Easter!
 13. Pentru cererile unban titlul trebuie sa contina [CSDM] Cerere unban NumeleTau si sa urmati modelul de mai jos. Nick-ul tau: Nick-ul adminului care te-a banat: Motivul banului: Durata banului: Dovezi ( Optional ) : Alte specificatii: Toate banurile trebuiesc facut in maxim 24 ore de cand ati primit ban altfel cererea de unban nu va fii luata in considerare.
 14. Pentru a obtine slot pe server ajunge sa dati reply in acest topic cu modelul de mai jos. Nick: Steam ON ( Da / Nu) :
 15. Fiecare cerere de admin trebuie sa contina titlul [CSDM] Cerere admin NumeleTau si sa respecte modelul de mai jos altfel cererea nu va fii luata in considerare. Nick: Steam ON?: Experienta AMX: Ore jucate pe server?: Ai citit regulamentul ?:
×
×
 • Create New...