Jump to content

BlackPearl

Administrator
 • Content Count

  3,448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

BlackPearl last won the day on September 18

BlackPearl had the most liked content!

Community Reputation

1,662 Excellent

7 Followers

About BlackPearl

 • Rank
  V for Vendetta

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male
 • City:
  Bacau

Profile Fields

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/BlackPearlTvT/

Recent Profile Visitors

8,871 profile views
 1. Nume Fondator: BlackPearl Numele Adminului: SEAL Grad Anterior: Helper Grad Actual: Player Motivul retrogradarii: Nu are banlist , nu verifica playerii sta numai si joaca chiar nu avem nevoie de astfel de admini.
 2. Salutare , astazi 02.08.2022 am resetat toate banurile date pe server din cauza ca noi am primit foarte multe reclamatii cum ar fii multi playeri sunt banati aiurea pe server. Din acest motiv astazi am scos toate banurile pe server si as vrea sa prestati mai multa atentie cand doriti sa banati un player. As dori de asemenea sa va anuntam ca noi verificam frecvent ban list-urile fiecarora si am gasit multe banuri date fara motiv. De asemenea de azi inainte adminii vor fii promovati / retrogradati chiar si inafara sediintelor.
 3. In urma sedintei s-au luat masurile necesare pentru server adminii promovati ii gasiti aici iar cei retrogradati aici , asteptam in continuare sa ne contacteze Dasael si aLyn pentru a discuta eventualele probleme si decizii. Multumim tuturor celor care au participat la sedinta , spor la adminat si distractie placuta pe server. T/c.
 4. Nick : BlackPearl Grad : Administrator Absent / Prezent? : Prezent Motivul ( doar daca esti absent ) : -
 5. Maine ora 14:30 ( RO ) 13:30 ( IT/FR/ES/DE ) 12:30 ( UK ) se va desfasura sedinta cu STAFF-ul serverului pe serverul de TS al comunitatii TS.RANGFORT.RO! Prezenta este OBLIGATORIE exceptii fac unele cazuri mai speciale. Fiecare admin are obligatia de a isi anunta prezenta in acest topic dupa modelul de mai jos. Nick : Grad : Absent / Prezent? : Motivul ( doar daca esti absent ) : Cei care nu isi vor anunta prezenta sau respectiv absenta dupa modelul de mai sus vor fii sanctionati cu Downgrade respectiv Remove in functie de gradul detinut.
 6. Nume Fondator: Numele Adminului: Grad Anterior: Grad Actual: Motivul retrogradarii:
 7. Nume Fondator: BlackPearl Numele Adminului: pLanTa Grad anterior: Helper Grad actual: Moderator Motivul promovarii: Activitate server / forum.
 8. #Respins Motivele sunt 2 deja: 1) Ti-am zis deja pe TeamSpeak ca nu mai dam grade pana nu avem oameni activi pe server. 2) Gradele se primesc de la Moderator in sus nu se pleaca de la Administrator. Momentan cererile sunt inchise. T/C
 9. #UPDATE: CPU: Intel Core i5 10600K 6 Core 12MB Cache 4.1GHz LGA 1200 RAM: Corsair Vengeance LPX x4 8GB DDR4 3200MHz MoBo: Asus Prime Z590M-Plus mATX LGA 1200 Case: Corsair Carbide Spec Delta Mid Tower RGB Cooler CPU: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB PSU: Seasonic Focus GX 750 80+ Gold Full Modular Graphics: Asus Dual NVidia GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB GDDR6 RAM + Asus NVidia GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Founders Edition ( 1060 doar pentru OBS ) Tot pc-ul a fost facut de la 0 de mine achizitionand toate componentele de pe Amazon, pretul total a fost in jur de 1
 10. Re man te astept pe ts SA vorbim 

 11. #RESPINS in ultima perioada serverul a fost mai mereu gol , la intrebarea : Esti dispus/a sa aduci membrii pe server activi zilnic daca da specifica cati : da Nu raspundeti cu Da daca nu aduceti niciun membru, ultima data pe server am fost eu Vallentin si un prieten de al nostru de restul nimeni nu a mai intrat deloc.
 12. As Cazador said you should create you'r own portofoliu and show us you'r work , if we don't see them in 24 hours you get rejected.
 13. Road to UK , my days in Italy come's to an end, maybe blabla wanna hang out for a beer xD

  1. Show previous comments  1 more
  2. blabla
  3. None

   None

   Cheers! :). Felicitari si succes cu gradul Blackpearl ! Si nu in ultimul rand bun venit in tara caramizii si culorii gri. Poate mergem sa ne intrecem la baut cu cateva englezoaice.

   Va salut cu respect.

  4. BlackPearl

   BlackPearl

   Cheers! Inca nu am ajuns in UK , la sfarsitul lui Octombrie ajung, sa termin si contractu de munca aici i-am anuntat ca din Octombrie renunt la contractul lor pentru plecarea in UK dar sigur de ce nu cand e vorba de o bere buna ( sau mai multe ) niciodata nu spun nu :)

×
×
 • Create New...