Jump to content

cosminpandele

Membru

Community Reputation

0 Neutral

About cosminpandele

 • Rank
  Membru nou

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

36 profile views
 1. cosminpandele

  unban pandelinho

  Nickname: pandelinho Admin: Butthead IP: 31.5.166.122 Steam: nu am Motiv ban: neprezentare wargods Ora, data: 27.08.2018 ora 17:30 Dovada: https://imgur.com/fkbHVA1 Salut, adminul mi-a cerut wargods , am incercat sa il descarc dar din pacate nu a mers a intrat antivirusul, am incercat de mai multe ori nu am reusit imi aparea un mesaj de la antivirus "trojan horse" ceva de genul, sper sa ma intelegeti am un PC ceva mai vechi si se misca greu in final dupa mai multe incercari tot nu am reusit sa descarc wargods. Sau dus vremurile cand se facea demo sau poze, ieripe server au luat ban vreo 4 straini pe neprezentare wargods (o prostie acest test mai are si virusi) sper sa ma intelegeti a inceput sa imi placa sv. vostru si as vrea sa mai joc la voi, cand am luat ban nu aveam vreun scor nemaipomenit joc cu ceva lag asa cum joaca mai toti playerii. Sper sa ma intelegeti, numai bine! Am facut aceasta cerere acum 2 saptamani aveti un raspuns pentru mine? Va multumesc!
 2. cosminpandele

  unban pandelinho

  Am windowsXP
 3. cosminpandele

  unban pandelinho

  Am scos și antivirusul https://imgur.com/a/JqoABzV nu reușesc sa fac wg dacă mai aveți vreo idee.... Dacă nu îmi pare rău că nu pot juca pe serverul vostru . Va doresc numai bine!
 4. cosminpandele

  unban pandelinho

  Am incercat de mai multe ori crede-ma nu reusesc, sa scot antivirusul? am nevoie de putin ajutor https://imgur.com/a/LWFoHIh Apare ceva de genul sper sa e vada
 5. cosminpandele

  unban pandelinho

  Nu pot descarca wargods asta e problema , poate are admin si un demo ceva.
 6. cosminpandele

  unban pandelinho

  Nickname: pandelinho Admin: Butthead IP: 31.5.166.122 Steam: nu am Motiv ban: neprezentare wargods Ora, data: 27.08.2018 ora 17:30 Dovada: https://imgur.com/fkbHVA1 Salut, adminul mi-a cerut wargods , am incercat sa il descarc dar din pacate nu a mers a intrat antivirusul, am incercat de mai multe ori nu am reusit imi aparea un mesaj de la antivirus "trojan horse" ceva de genul, sper sa ma intelegeti am un PC ceva mai vechi si se misca greu in final dupa mai multe incercari tot nu am reusit sa descarc wargods. Sau dus vremurile cand se facea demo sau poze, ieripe server au luat ban vreo 4 straini pe neprezentare wargods (o prostie acest test mai are si virusi) sper sa ma intelegeti a inceput sa imi placa sv. vostru si as vrea sa mai joc la voi, cand am luat ban nu aveam vreun scor nemaipomenit joc cu ceva lag asa cum joaca mai toti playerii. Sper sa ma intelegeti, numai bine!
×