Jump to content

MihaiAlexandrtu

Membru
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MihaiAlexandrtu last won the day on March 7

MihaiAlexandrtu had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MihaiAlexandrtu's Achievements

Membru avansat

Membru avansat (2/5)

6

Reputation

  1. Râdem glumim dar trebuie sa fie și seriozitate...dacă se folosesc comenzile aiurea..sau sa zicem..."fiecare face ce il/o taie capul" nu se va ajunge nicăieri...cum am spus..responsabilitatea înainte de toate!
  2. Ceea ce se numeste administrare...inseamna implicare si tot odata devotament si responsabilitate....Sustin ce a zis Hotu..referitor la donatii pt server Legat de VIP -contra cost ..ar trebui sa faci sectionat; - little VIP - cu ajustari mici de , VIP medium- cu un pachet mai avansat...iar cel VIP cu tot pachetul sa fie mai exclusiv..pt a atrage "clientela" " daca iau doar ( little VIP si am beneficiile x si y) oare cum ar fi cel mare....??? chestie de marketing. Tot odata sugerez..VIP lunar...suma x y z dar si permanent ..sau la alegerea ta...cine cu adevarat il merita " Gift VIP" .
  3. Da într-adevăr este de timp legat mult. Dar putem diviza...colaborarea între admini și administrarea sv..tot odata și colaborare în " urmăriri" a activității pe sv!
  4. propun ...daca nu aici..un subiect spam in care sa invitam atat admini/ moderatori cat si jucatori sa discutam... Tot odata as propune " Premii" pentru jucatorii activi ..."Helper" o luna...etc...pt a atrage jucatorii
  5. ★ Număr real: Alexandru ★ Pseudonim: #dnd#Alex ★ Vârstă: ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Buna ★ În ce interval or poți juca?: dimineata pranz seara ★ Ați citit Regulamentul?: Desigur ★ Sunteți conștient că veți primi Remove/Downgrade dacă va abateți de la regulament?: Da Rog a se tine cont activitatea pe joc..limbaj decent, colaborare cu ceilalti admini/vip ! Multumesc
×
×
  • Create New...