Jump to content

AIKE

Manager Server

AIKE last won the day on October 9

AIKE had the most liked content!

Community Reputation

270 Excellent

6 Followers

About AIKE

 • Rank
  Addicted

Profile Information

 • Country
  Italy
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,159 profile views
 1. Ahahahahah mare copile esti, te roade invidia pentru ca nu poti ajunge la nivelul meu, opa ! 1. Mi ai ajutat odata, sa adaugi addonsu, pentru ca nu stiam ca era free pe ExtreamcS, addons care mi ai bagat ultima data era pentru ca mi am batut putin joc de tine, altfel nu aveam cum ! :)))) 2. De la inceput te ai dat dreptul de georgik, ziceand ca tu esti georgik, foarte rau si prost din partea ta, mai ales ca iti dai mare scripter ! :))))))) 3. Multe vorbe rele am auzit la adresa ta, unu care se numeste Darius il stii ? Doar tepe dai, si folosesti oameni ! ( mai ales ca zic toti ca iti dai mare scripter, si tot addons lui georgik / hattrick ai =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ... 4. De cand vi pe sectiunea mea sa postezi si sa comentezi degeaba, daca nici nu ma cac pe tine ? Aici ma faci de ras =)))) Hattrick si jongledepalarii cu 1 etaj langa tine ? ahahahahahahahaha tu copile nici nu stii sa citesti pe rand un plugin scriptat de hattrick, asa ca iti sfatuiesc sa iti dai o palma singur si sa te intorci, te rog ! Ps. Nu mai fa figuri, mai bine sa taci si cand spargi conturile fii mai atent ca nu te trezesti tu cu contul spars, daca vrei niste poze la tine si niste conversatii te astept cu PM ! :))))) +1 avertisment pentru off-topic, eu am cerut parere despre server, nu ma intereseaza de prostile tale si facebook, tu ai inceput eu termin. Nu le intereseaza la playeri ce ai tu in privinta cu mine, mai ales ca ai postat toate prostile pe forum ( certurile nu se fac pe forum ) ai iesit total off-topic ! O seara buna !
 2. Buna seara, Dragi doritori de NEWLIFEZM, am sa va tin la curenta, in cel mai scurt timp voi reveni cu ultimele update-uri / skineuri noi adaugate pe serverul, iar acum vorbim ce update-uri au fost facute in momentul de fata ? - Buguri fixate pe fiecare extensie - A fost creata o atmosfera placuta - Au fost adaugate noile modurile = Nightmare, apocalypse si survivor vs asassin ! voi urma inca alte modificari la servere, gen : noul skin de nemesis / admin, resetare si crearea accesele, si mai sunt alte mic modificari ! Va rog sa lasati un reply aici, in ziua de maine cand vin de la munca ma voi apuca sa refac accessele si adaugare acestea de la 0 ! Echipa NEWLIFEZM va ureaza un gameplay placut ! CREDITS BY GeorgiK si AIKE pentru mici adaugari ( skinuri / si alte chestie care va urma ) !
 3. AIKE

  Cerere admin

  #Respins ! @t.c.
 4. AIKE

  cerere admin

  @Acceptat, vreau sa vad activatea din partea ta vei fii in proba 7 zile ! Pm cu urmatorele date : Nick : Parola : Link cerere : Success ! #closed
 5. AIKE

  Cerere Grad !

  #Conta pentru urmatorele motive : Minim 30 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Bineinteles avem foarte multe pretentii, mai ales de la cei care vor face parte din staff, clar daca nu ai avut *bunul simt* sa citesti regulile de baza ... ! O seara buna !
 6. AIKE

  Regulament - FURY

  REGULAMENT DE BAZA PENTRU PLAYERI ( 1 ) Este strict interzis folosirea orice fel de COD/SCRIPT pe serverul (Wall, Aimbot, speedhack ecc.) se padpaseste cu BAN PERMANENT ! ( 2 ) Este interzis folosirea orice fel de Counter Strike 1.6 NVIDIA. Vei fii padpasit cu BAN PERMANENT ! ( 3 ) Folosirea un limbaj inadecvat pe server se padpaseste cu GAG 5/15 MINUTE, in cel mai rau caz BAN 30 / MAX 120 MINUTE ! ( 4 ) Reclama si promovarii site-uri / servere si orice alta chestie care nu are treaba cu extensia RANGFORT.RO, este interzis. GAG / BAN PERMANENT ! ( 5 ) Comportament necivilizat la adresa staff-ului ( Injuraturii, bataie de joc, provocare ) este padpasit in functia de situatie GAG / KICK sau BAN 120 MINUTE ! ( 6 ) Este interzis folosirea un nick care contine RECLAMA sau o INJURATURA adresat unui persoane ! ( 7 ) Jucatorul este rugat sa isi alege un NICK cu cel putin 3 CARACTERE ! ( 8 ) Nu aveti voie cu cereri absurde, gen. Schimba harta (mai ales cand e sv full) sau alte chestii. Vei primi GAG ! ( 9 ) Playeri care sunt afk vor primi KICK ! ( 10 ) Retry pentru a te schimba in alta echipa este interzis si se padpaseste cu BAN 15 MINUTE ! ( 11 ) Retry la GAG se padpaseste cu BAN DE 30 MINUTE ! Regulament [ Anti-Furien ] ( 1 ) Este strict interzis CAMP, TURNBACK si TXT (Urcare deasupra hartii). SLAY / KICK in cel mai rau caz BAN 20 MINUTE . ( 2 ) Ai voie sa faci CAMP si TURNBACK doar daca esti atacat de mai multi FURIENII si nu ai sanse sa fugi. ( 3 ) Este strict interzis CAMP si TURNBACK la bomba, decat dupa ce a fost plantata ai voie ! In caz contrar se aplica regula ( 1 ). Regulament [ Furien ] ( 1 ) Este interzis CAMP in ultimele 60 de secunde, trebuie sa faci tot posibil pentru a planta BOMBA ! SLAY / KICK ! REGULAMENT ECHIPA ADMINISTRATIVA FURY ( 1 ) Pentru a devenii membru din ECHIPA noastra prespun ca ai citit deja REGULAMENT DE BAZA,, esti de acord cu respectarea aceste regulii si cele care urmeaza ! ( 2 ) Adminii nu au voie sa se cearta nici odata intre ei, probleme se rezolv pe nu pe server ! Padpasire in functie de SITUATIE ! ( 3 ) Adminul respectiv care a primit access pe server este OBLIGAT sa viziteze zilinic SERVER / FORUM si sa raspunde la toate cererile pe fiecare sectiunea ! REMOVE / DOWNGRADE fara discutii !! ( 4 ) La intrebarea Ai citit regulamentul ?: vei raspunde cu APLICAT ( 5 ) Admin care abuzeaza de urmatorele comenzile (CSAY,TSAY,PSAY,SLAY,KICK,BAN ecc.) va primit DOWNGRADE din start. Este permis folosirea aceste comenzi de un maxim de 3 ori ! ( 6 ) Folosirea comanda pe alt admin se padpaseste cu DOWNGRADE (-1 / -2) in functia de situatie. Este permis folosirea decat comanda amx_ss ! ( 7 ) Nu ai voie sa detii grad pe alt server de FURIEN, nici daca este in comunitatea ! ( 8 ) Orice admin este obligat sa fie ACTIV periodic pe serverul nostru de teamspeak, TS.RANGFORT.RO ! STAFF-UL FURY.RANGFORT.RO ISI REZERVA TOT DREPTUL SA MODIFICE REGULAMENTUL, ASA CA FIECARE MEMBRU ESTE RUGAT SA CITESTE ACEST REGULAMENT PERIODIC .
 7. AIKE

  CERERE EDITARE PLUGINS

  Ai un Model de postare pe care trebuie respectat. Ai grijia sau data vitoare vei fii padpasit ! @t.c.
 8. AIKE

  Prezentare MadneSS

  Parca stiam si eu ceva despre adresa ta. Bine ai venit alaturi de noi !
 9. AIKE

  Cerere Avatar

  Ti a fost spus sa revii cu alta cerere peste o saptamana, daca vei respecta cerintele cerute. Click Aici! Daca vei face inca astfel de topic fara sa astepti expirarea timpul vei primit warn + interdictia de a face o cerere in timp limitat ! Multumim pentru intelegere ! #Closed
 10. AIKE

  Cerere moderator - DuLceTeL

  Inceapa sa fii mai activ pe acea sectiunea unde doresti urmatorul sa moderezi ! Pro pentru proba, timp de o saptamana sa vedem cum de descugi ! @Edit : mi am schimbat parerea decoarce inca nu esti in stare sa citesti si sa moderezi o sectiunea, parerea mea este CONTRA ! Multumim !
 11. AIKE

  [DigitalArt] UnicornZombie

  Interesat cum lucrezi cu ps. Ceva noua, da-ne si tu un refresh !
 12. AIKE

  PC - blabla

  Ceva bestiala, 16 GB si processor i7 top de top, nu mai am nimic de adugat !
 13. AIKE

  Vip de noapte

  Poftim,ti am bagat in el sma si amxx. Click Aici
 14. AIKE

  Vip de noapte

  Poftim, Click Aici. Verifica sa ai flagul t "bit" pentru access la vip altfel editezi. Plugin il bagi primu in lista !
×