Jump to content

AIKE

Membru

AIKE last won the day on October 9 2018

AIKE had the most liked content!

Community Reputation

272 Excellent

6 Followers

About AIKE

 • Rank
  Addicted

Profile Information

 • Country
  Italy
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,611 profile views
 1. AIKE

  cerere admin

  @Acceptat, vreau sa vad activatea din partea ta vei fii in proba 7 zile ! Pm cu urmatorele date : Nick : Parola : Link cerere : Success ! #closed
 2. AIKE

  Cerere Grad !

  #Conta pentru urmatorele motive : Minim 30 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Bineinteles avem foarte multe pretentii, mai ales de la cei care vor face parte din staff, clar daca nu ai avut *bunul simt* sa citesti regulile de baza ... ! O seara buna !
 3. AIKE

  Regulament - FURY

  REGULAMENT DE BAZA PENTRU PLAYERI ( 1 ) Este strict interzis folosirea orice fel de COD/SCRIPT pe serverul (Wall, Aimbot, speedhack ecc.) se padpaseste cu BAN PERMANENT ! ( 2 ) Este interzis folosirea orice fel de Counter Strike 1.6 NVIDIA. Vei fii padpasit cu BAN PERMANENT ! ( 3 ) Folosirea un limbaj inadecvat pe server se padpaseste cu GAG 5/15 MINUTE, in cel mai rau caz BAN 30 / MAX 120 MINUTE ! ( 4 ) Reclama si promovarii site-uri / servere si orice alta chestie care nu are treaba cu extensia RANGFORT.RO, este interzis. GAG / BAN PERMANENT ! ( 5 ) Comportament necivilizat la adresa staff-ului ( Injuraturii, bataie de joc, provocare ) este padpasit in functia de situatie GAG / KICK sau BAN 120 MINUTE ! ( 6 ) Este interzis folosirea un nick care contine RECLAMA sau o INJURATURA adresat unui persoane ! ( 7 ) Jucatorul este rugat sa isi alege un NICK cu cel putin 3 CARACTERE ! ( 8 ) Nu aveti voie cu cereri absurde, gen. Schimba harta (mai ales cand e sv full) sau alte chestii. Vei primi GAG ! ( 9 ) Playeri care sunt afk vor primi KICK ! ( 10 ) Retry pentru a te schimba in alta echipa este interzis si se padpaseste cu BAN 15 MINUTE ! ( 11 ) Retry la GAG se padpaseste cu BAN DE 30 MINUTE ! Regulament [ Anti-Furien ] ( 1 ) Este strict interzis CAMP, TURNBACK si TXT (Urcare deasupra hartii). SLAY / KICK in cel mai rau caz BAN 20 MINUTE . ( 2 ) Ai voie sa faci CAMP si TURNBACK doar daca esti atacat de mai multi FURIENII si nu ai sanse sa fugi. ( 3 ) Este strict interzis CAMP si TURNBACK la bomba, decat dupa ce a fost plantata ai voie ! In caz contrar se aplica regula ( 1 ). Regulament [ Furien ] ( 1 ) Este interzis CAMP in ultimele 60 de secunde, trebuie sa faci tot posibil pentru a planta BOMBA ! SLAY / KICK ! REGULAMENT ECHIPA ADMINISTRATIVA FURY ( 1 ) Pentru a devenii membru din ECHIPA noastra prespun ca ai citit deja REGULAMENT DE BAZA,, esti de acord cu respectarea aceste regulii si cele care urmeaza ! ( 2 ) Adminii nu au voie sa se cearta nici odata intre ei, probleme se rezolv pe nu pe server ! Padpasire in functie de SITUATIE ! ( 3 ) Adminul respectiv care a primit access pe server este OBLIGAT sa viziteze zilinic SERVER / FORUM si sa raspunde la toate cererile pe fiecare sectiunea ! REMOVE / DOWNGRADE fara discutii !! ( 4 ) La intrebarea Ai citit regulamentul ?: vei raspunde cu APLICAT ( 5 ) Admin care abuzeaza de urmatorele comenzile (CSAY,TSAY,PSAY,SLAY,KICK,BAN ecc.) va primit DOWNGRADE din start. Este permis folosirea aceste comenzi de un maxim de 3 ori ! ( 6 ) Folosirea comanda pe alt admin se padpaseste cu DOWNGRADE (-1 / -2) in functia de situatie. Este permis folosirea decat comanda amx_ss ! ( 7 ) Nu ai voie sa detii grad pe alt server de FURIEN, nici daca este in comunitatea ! ( 8 ) Orice admin este obligat sa fie ACTIV periodic pe serverul nostru de teamspeak, TS.RANGFORT.RO ! STAFF-UL FURY.RANGFORT.RO ISI REZERVA TOT DREPTUL SA MODIFICE REGULAMENTUL, ASA CA FIECARE MEMBRU ESTE RUGAT SA CITESTE ACEST REGULAMENT PERIODIC .
 4. AIKE

  CERERE EDITARE PLUGINS

  Ai un Model de postare pe care trebuie respectat. Ai grijia sau data vitoare vei fii padpasit ! @t.c.
 5. AIKE

  Prezentare MadneSS

  Parca stiam si eu ceva despre adresa ta. Bine ai venit alaturi de noi !
 6. AIKE

  Cerere Avatar

  Ti a fost spus sa revii cu alta cerere peste o saptamana, daca vei respecta cerintele cerute. Click Aici! Daca vei face inca astfel de topic fara sa astepti expirarea timpul vei primit warn + interdictia de a face o cerere in timp limitat ! Multumim pentru intelegere ! #Closed
 7. AIKE

  Cerere moderator - DuLceTeL

  Inceapa sa fii mai activ pe acea sectiunea unde doresti urmatorul sa moderezi ! Pro pentru proba, timp de o saptamana sa vedem cum de descugi ! @Edit : mi am schimbat parerea decoarce inca nu esti in stare sa citesti si sa moderezi o sectiunea, parerea mea este CONTRA ! Multumim !
 8. AIKE

  [DigitalArt] UnicornZombie

  Interesat cum lucrezi cu ps. Ceva noua, da-ne si tu un refresh !
 9. AIKE

  PC - blabla

  Ceva bestiala, 16 GB si processor i7 top de top, nu mai am nimic de adugat !
 10. AIKE

  Vip de noapte

  Poftim,ti am bagat in el sma si amxx. Click Aici
 11. AIKE

  Vip de noapte

  Poftim, Click Aici. Verifica sa ai flagul t "bit" pentru access la vip altfel editezi. Plugin il bagi primu in lista !
 12. AIKE

  [Cerere] Suport

  Salut, dvs. aveti un server configurat foarte rau. Cel mai probabil puteti incerca sa rezolvati acest problema cu un server.cfg bine configurat. Cauta linia asta in HLDS > Server.Cfg sv_lan, sa pui exact asa sv_lan"1" , poate ai rezolvat problema !
 13. AIKE

  Ganja vs Cazador

  Imi plac ambele, V1 pentru effecte iar v2 pentru text. Concluzia Vot v1, effecte, contrast si resolutia mai clara !
 14. You only live once, but if you do it right, once is enough.

  (Mae West)

   

 15. AIKE

  Cerere Designer - Ganja

  as first pictures are ok. If you try to enrich your wallet to see even better how you move. However I am PRO, I want to see more creations, great and good work for the latter!
×