Jump to content

QuIzZ

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male
  • City:
    Polovragi

QuIzZ's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

0

Reputation

  1. Hardware-ul este partea fizica a unui sistem informatic,spre deosebire de software,care este partea logica. Hardware este ansamblul elementelor fizice si tehnice cu ajutorul carora datele se pot culege,verifica,prelucra,transmite,afisa si stoca,apoi suporturile de memorare (dispozitivele de stocare) a datelor precum si echipamentele de calculator auxiliare. Componentele hardware ale unui calculator sunt: Monitor Placa de baza CPU ( procesorul ) Ram Sloturi Sursa Unitate optica Hard Disk Tastatura Mouse CD/DVD driver Placa video (sau grafica) Placa audio
  2. Nick-ul tău: QuIzZ Prenume: Remus Vârsta: 15 ani Locaţia: Tg. Jiu Ocupaţie: IT-ul Jocul(rile) preferat(e): Counter-Strike 1.6 , NFS Hobby-urile tale: IT-ul Interese: Fetele O descriere despre tine: Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu.Pur si simplu nu stiu ce sa zic,desi ar fi foarte multe lucruri de spus despre mine. Pai in primul rand sunt o persoana normala,cu preocupari normale si care nu poseda absolut nimic iesit din comun. Nu sunt interesant,nu sunt genul care face subiecte de barfa,sunt doar eu si nimic mai mult. Urasc prostia si oamenii care incearca sa para ceea ce nu sunt. As putea sa scriu mai multe,dar nu vreau sa plictiesc pe nimeni. The End . De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De pe Google Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Sunt nou,sper sa ne-ntelegem bine. O poză cu dumneavoastră : O frază de sfârşit : Cred c-am spus destule.
  3. QuIzZ

    Cerere avatar QuIzZ

    Multumesc ! Nu ti-as fi cerut parerea daca stiam ca esti fata .
  4. QuIzZ

    Cerere avatar QuIzZ

    Stiam asta,alege si tu pe cele mai fumoase.
  5. Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : http://i.imgur.com/yQseLEX.jpg Text principal: QuIzZ (pe culoarea asta) Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Romania.Rangfort.Ro (scrisul sa fie alb) Alte precizari : Scrisurile sa fie 60% transparente, Romania.Rangfort.Ro sa fie scris sub QuIzZ cu marimea fontului 8,iar QuIzZ cu 24,scrisul sa fie jos ln centrul pozei,sa fie un font frumos.
×
×
  • Create New...