Jump to content

Cubix202

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Country
    Romania
  • Gender
    Male

Cubix202's Achievements

Membru nou

Membru nou (1/5)

0

Reputation

  1. Salut, Sunt aparent nou pe acest forum, dar şi în lumea serverelor de CSGO. Îmi poate spune cineva cum se instalează pluginuri pe un server? M-am uitat pe Tata Google, dar nu prea înțeleg ce se-ntâmplă pe-acolo. Multumesc. O zi placuta. PS: Sper că am postat unde trebuie.
  2. Anyway, îmi poate spune cineva vă rog care este numărul pentru Competitive pe un server de CSGO pe care să-l setez în gamecp la setări? Mulțumesc.
  3. Nick-ul tău: Cubix202; Prenume: Radu; Vârsta: 14; Locaţia: București, România; Ocupaţie: Școală, CSGO, Administrare servere; Jocul(rile) preferat(e): CSGO, Minecraft; Hobby-urile tale: Administrez serverele mele de Minecraft, joc CSGO cu prietenii; Interese: Dacă scriu unde trebuie, și sper că scriu unde trebuie, aș dori să știu dacă sunt în primul rând în locul potrivit. Mă refer în sensul că, mai de demult am fost prieten cu Alex Irimia (nu mai știu nick-ul) care m-a ajutat să-mi fac un server de CS 1.6. Din câte-mi mai amintesc, el parcă era pe-aici pe rangfort.ro . Îl aveam pe Yahoo Messenger, dar mi-a fost furat contul (very long story) și nu îl mai am. Ideea este că aș vrea să dau de el. Dacă am nimerit în locul nepotrivit, îmi cer scuze. - Aș dori un PM cu o adresă de contact unde aș putea discuta cu el. (Y!M, Skype, etc.); O descriere despre tine: Manager server Minecraft; De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: Dacă-mi amintesc bine, de la un vechi prieten; Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Nu am, sorry; O poză cu dumneavoastră : N-am; O frază de sfârşit : Dacă am nimerit în locul nepotrivit, îmi cer încă odată scuze.
×
×
  • Create New...