Jump to content

Laur

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Laur

  1. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Thumbnail pentru un youtuber. webcam border:
  2. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Sorry for the double post: am cenzurat reclama.
  3. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Elemente pentru grade ale unui server de minecraft de pe comunitatea mea (am cenzurat dns-ul) Pot sa zic ca e primul smudge, inca nu le am cu acest tip deoarece nu am deprins tehnica, dar o sa mai incerc pana imi ies calumea. Mi-a fost dor sa lucrez pe render: Free to use avatars:
  4. Laur

    [Portofoliu] Laur

    New wallpaper: Low quality preview: and avatars:
  5. Laur

    [Portofoliu] Laur

    After effects inca invat am cateva lucrari dar luate dintr-un tutorial nu postez pana nu fac ceva facut de mine. Cinema 4d nu mi-a atrans inca atentia, mai nou m-am apucat de web design, avand o comunitate m-am decis sa ii refac forumul + home page-ul in aceasta vara. A doua incercare de manipulare: Start: http://i.imgur.com/n1dPSPv.jpg Final:
  6. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Ceva simplist si rapid pe render. Avatare: 150x300 150x250
  7. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Nevermind: Prima manipulare: De unde am inceput: http://i.imgur.com/VsBS3Kyh.jpg Unde am ajuns:
  8. Laur

    [Portofoliu] Laur

    New, lucrez la un wallpaper si am cam ramas in pana de idei: De unde am pornit: http://i.imgur.com/5M8JYOG.jpg Preview: Poate vine cineva cu o idee buna cum sa ii integrez mai bine. Faceti exceptie de faptul ca nu sunt centrati inca bine.
  9. Laur

    [Portofoliu] Laur

    Wallpaper: Original size: http://i.imgur.com/MWrQHXK.jpg
  10. Nu ai ce sa alegi inafara de 2 deoarece doar acolo s-a lucrat pe render, la 1 s-a bagat un background care nu are o legatura, deci tipul pare din secolul 19, umbla cu sabii, pumnale, pistoale cu gloante de plumb, etc, iar in background avem zgarie nori si invazie de meteoriti, well that is f***ed up. Nici nu e mare diferenta fata de o lucrare pe stock, iau un stock pun o textura(in cazul asta un render) and blur. Sa nu mai zic ca ala zici ca e Iisus, mie mi se pare ca el merge pe apa, dupa cum e asezat. Trebuie sa te dezobisnuiesti de asta, nu ti-o zic in nume de rau. Btw, 2 mai usor cu sharpen si alegeti efectele astfel incat sa respecte un flow, c4d-urile sunt cam neglijent aranjate.
  11. Laur

    [PORTOFOLIU] Revv

    Avatarele sunt bune, dar cele pe render... lasa de dorit, vad ca folosesti la fiecare lucrare un background luat de pe net apoi asezi cateva c4d-uri total aiurea si folosesti blur ca pentru stockuri, din pacate nu functioneaza asa, ai cateva, sa zicem, reguli de respectat, gen flow (efectele sa respecte o anumita directie) , depth (un fals efect 3d obtinut prin focalizarea imaginii pe render) si sa nu omiti sursele de lumina. Cauta tutoriale pentru genul acesta de semnaturi. KW.
  12. Avatare: Semnaturi: Userbars: Astept pareri, sfaturi si critici! Mai am si altele dar le voi posta la urmatorul up.
  13. Nick-ul tău: Deobicei folosesc iNvidie Prenume: Laur Vârsta: 20 Locaţia: Iasi/Suceava Ocupaţie: sudent Jocul(rile) preferat(e): Borderlands 2, Dota 2, World of tanks Hobby-urile tale: photoshop, tir cu arcul Interese: fizica O descriere despre tine: frumos, destept, modest, mai am de lucrat la partea asta, putin sadic si psihopat. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: De la UnicornZombie Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): UnicornZombie, Adii O poză cu dumneavoastră : prefer sa dau pass, nu va cunosc cine stie cine se mai excita de la pozele cu mine. O frază de sfârşit : If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to objects or people.
×
×
  • Create New...