Jump to content

*Cum sa gasesti cele mai ieftine oferte de web hosting*


Bubuiee

Recommended Posts

    Daca ai rabdare , poti gasi multe oferte extraordinare de web hosting . Multe dintre ele sunt la preturi foarte mici , ofera suport tehnic 24 din 24 , viteza mare si securitate ridicata . 

 

               INSTRUCTIUNI : 

 

1. Gandeste-te de ce fel de hosting ai nevoie . Sunt multe companii ce ofera preturi mici , insa fara anumite optiuni , de exemplu domenii nelimitate , spatiu de stocare mai mare , adrese de email etc . Achizitioneaza un domeniu care sa iti ofere 100MB spatiu de stocare si lungime de banda suficienta pentru site-ul tau . Nici nu ai nevoie de mai mult , asta daca nu planuiesti sa pui multe poze sau clipuri video pe site . 

2. Compara optiunile , programele de management . Vezi daca gazda iti ofera sisteme CMS cum ar fi Joomia sau Droupa . De asemenea cauta si compatibilitatea Open Cart , Agora sau cu alte aplicatii pentru cumparaturi online . Aceste sunt foarte usor de instalat si foarte multe sunt gratuite . 

3. Alege serverul Linux sau Windows si asigura-te ca variante noi pe PHP pot fi instalate si utilizate . Cele mai ieftine servicii de hosting au varianta 5.x de PHP . 

4. Daca ai nevoie de unelte pentru crearea site-ului , atunci asigura-te ca exista aceasta optiunea in serviciul de gazduire . 

       

                ATENTIE :  

 

*serviciile de gazduire ieftine sunt foarte bune pentru inceperea unei afaceri , dar o sa vrei pana la urma sa te extinzi . Alege un serviciu care se poate fi updatat pentru a evita mutarea totala site-ului pe un alt server . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...